PHDSTUDIES

Deltid Telekommunikation Santa Cruz de Tenerife - Telekommunikation -uddannelser i Santa Cruz de Tenerife Telekommunikation , Santa Cruz de Tenerife

Ph.d. er en ph.d.-grad, specielt kaldes en "læge i filosofi " grad. Det er vildledende, fordi indehavere af en ph.d. ikke nødvendigvis filosoffer (medmindre de tjent deres grad i filosofi!). Det er sagt, ph.d. modtagere er i stand til at engagere sig i tankeeksperimenter, ræsonnere om problemer og løse problemer i avancerede måder.

Telekommunikation er det område, der normalt beskæftiger sig med muliggør kommunikation over lange afstande via telefon, internet, radio, eller TV. Denne type programmer har tendens til at beskæftige sig med de tekniske aspekter af at forbinde med folk, uanset afstand.

Spanien, officielt Kongeriget Spanien, er en suveræn stat, og en medlemsstat i Den Europæiske Union. Det er beliggende på den iberiske halvø i det sydvestlige Europa. Spanske universiteter regulere adgangen til deres egne akademiske grader, og de fastsætter de faglige gebyrer. De kan også tilbyde uofficielle postgraduate grader. Hovedstaden Madrid har muligvis det største antal barer per indbygger for enhver europæisk by og et meget aktivt natteliv.

Deltid Telekommunikation Santa Cruz de Tenerife - Tag din Telekommunikation i Santa Cruz de Tenerife. Få alle Telekommunikation program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Telekommunikation, Santa Cruz de Tenerife Filter

Doktorgrad i Marinteknik, Navy og Naval Radioelektronik

Universidad de La Laguna
PhD
<
Fuldtid
<
Deltid
Spansk
Engelsk
på universitet

Det doktorgradsprogram, der præsenteres, har til formål at uddanne højt kvalificerede forskere inden for rammerne af Nautical, Marine and Naval Radioelectronics Engineering, u ...

Læs mere