PHDSTUDIES

Deltid Telekommunikationsteknologi -programmer, Søg efter den bedste Telekommunikationsteknologi programmer her! - Telekommunikationsteknologi

Den mest populære doktorgrad er dr.phil eller Ph.D. Ph.d og andre studieaktiviteter doktorgrader forbereder kandidatstuderende til at lancere nye planer, der føjer til den fælles videnbase af feltet. Kandidater til og indehavere af Ph.D. ofte søger erhverv, som professorer og forskere, men mange også gå videre til forskellige roller i de velgørende, offentlige og private sektor.

Deltid Telekommunikationsteknologi Programmer: Søg her for Telekommunikationsteknologi -programmer. Få alle skole og Deltid Telekommunikationsteknologi oplysninger directely, spare tid og kontakte Telekommunikationsteknologi indlæggelser her!

3 Resultater i Telekommunikationsteknologi Filter

Ph.d.-computer

Botswana International University Of Science And Technology
PhD
Engelsk
på universitet

Dette program gør det muligt for kandidater gennem forskning at specialisere sig i specifikke kommunikations- og telekommunikationsområder.

Læs mere

Phd i information og kommunikation teknik

Nanjing University Of Posts And Telecommunications
PhD
<
Fuldtid
<
3 år
Engelsk
på universitet

PhD i Information og kommunikation Engineering

Læs mere

Phd i kommunikation engineering

中央大學
PhD
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

Institut for Kommunikation Engineering blev grundlagt i 2003, og dets kandidatuddannelser (Ph.D. og kandidatuddannelser) blev grundlagt i 2000. Afdelingen består pt af 15 vide ...

Læs mere