PHDSTUDIES

Turisme- og hotelvirksomhedsledelse i Hongkong - Turisme- og hotelvirksomhedsledelse-uddannelser i Hongkong Turisme- og hotelvirksomhedsledelse

Den mest populære doktorgrad er dr.phil eller Ph.D. Ph.d og andre studieaktiviteter doktorgrader forbereder kandidatstuderende til at lancere nye planer, der føjer til den fælles videnbase af feltet. Kandidater til og indehavere af Ph.D. ofte søger erhverv, som professorer og forskere, men mange også gå videre til forskellige roller i de velgørende, offentlige og private sektor.

Turisme og gæstfrihed er et felt af undersøgelse, der forbereder de studerende til arbejde inden hoteller, feriesteder, forlystelsesparker, golfbaner og lignende miljøer, hvor folk normalt tilbringer tid afslappende eller på ferie. Turisme og gæstfrihed studerende typisk studere business management, regnskab og konvention markedsføring, blandt beslægtede områder.

Hong Kong, fundet på den sydlige kyst af Kina, landet er en af ​​de to særlige administrative områder i Republikken Kina. Hong Kong 's videregående uddannelse er placeret i Englands struktur såvel som internationale systemer. Det styres af landet 's Education Bureau.

Turisme- og hotelvirksomhedsledelse i Hongkong - Tag din PhD i Hongkong. Alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Turisme- og hotelvirksomhedsledelse, Hongkong Filter

Læge i Hotel og Turisme Management (D.HTM)

The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management
PhD
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;5 år
Engelsk
på universitet

Kendetegnende for et verdensledende ph.d.-program er ikke kun den forskning, den genererer, men også i hvilket omfang det giver kandidater med fremragende karrieremuligheder. ...

Læs mere