PHDSTUDIES

Turisme- og hotelvirksomhedsledelse-programmer, Søg efter den bedste PhD-programmer her! - PhD

Med en doktor i filosofi er en studerende straks genkendt som ekspertise inden for sit studieområde, hvilket ofte giver flere muligheder i sin karriere. En ph.d. er det højeste uddannelsesniveau for de fleste grader og er tilgængelig på en række områder.

Hvad er en ph.d. i turisme og gæstfrihed? Denne grad giver eleverne et sæt færdigheder, der er nødvendige for ledelsesroller inden for hoteller, underholdningssteder eller resorts. Deltagerne lærer typisk fundamentet for turisme og gæstfrihedsstyring, herunder forretningsaktiviteter og udvikling, planlægningsarrangementer og fødevarevidenskab. Specialiseret i denne grad kan sætte eleverne op for succes på et internationalt marked for turisme og gæstfrihed, undervise dem værdifulde færdigheder til kundeforhold og forretningspraksis gennem forskning, seminarer og netværksbegivenheder.

Med en ph.d. i turisme og gæstfrihed ledelse kan eleverne være udstyret med specialiserede færdigheder, der er absolut nødvendige for at lykkes i gæstfrihedsbranchen. Det omfatter kunderelationer, klar og effektiv kommunikation og stærke forretnings- og ledelsesstrategier. En avanceret grad i dette felt kan hjælpe med at drive en persons karriere.

At opnå en ph.d. i turisme og gæstfrihed kan tage op til fem år med omkostningerne varierende afhængigt af institutionen. Det er afgørende for en person at undersøge programmet og sikre, at det passer til hans eller hendes mål.

En ph.d. i Turisme og Hospitality Management placerer et individ retfærdigt i gæstfrihedsarenaen, som er i stand til at lede et hold og opbygge en forretning. Med denne grad kan en person vælge at blive en cateringchef, en arrangementskoordinator, en bryllups- eller festplanlægger, en restaurantchef, en indkvartering eller hotelchef eller endda en medarbejder ombord på et krydstogtskib. En anden mulighed ville være at undervise på universitetets niveau. Denne grad kan fremme en persons karriere i hospitalsbranchen og åbner flere døre for hans eller hendes karrierebane.

At opnå en ph.d. i turisme og Hospitality Management kan fremme din karriere. For at tage det næste skridt, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

3 Resultater i Turisme- og hotelvirksomhedsledelse Filter

Læge i Hotel og Turisme Management (D.HTM)

The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management
PhD
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;5 år
Engelsk
på universitet

Kendetegnende for et verdensledende ph.d.-program er ikke kun den forskning, den genererer, men også i hvilket omfang det giver kandidater med fremragende karrieremuligheder. ...

Læs mere

Ph.d. i ledelse af turisme og gæstfrihed (RD)

University of Johannesburg
PhD
Jan 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelsk
på universitet

Formålet med programmet er at udvikle den anvendte kompetence hos den studerende på et avanceret niveau inden for forskning, analyse, fortolkning og forståelse af turisme og g ...

Læs mere

Filosofisk doktor (Hospitality

Taylor’s University
PhD
Engelsk
på universitet

Kandidater, der forfremmer ph.d. i Hospitality and Tourism, skal udvikle en selvstændig tænkningstilgang og en unik ekspertise inden for deres egen forskningsinteresse. Uafhæn ...

Læs mere