PHDSTUDIES

Turisme Afrika - Turisme-programmer Turisme Afrika

En ph.d. er en forkortelse for Doctor of Philosophy. Denne grad er en post graduate-program leveres til et højt niveau elev forsker, der har gjort dybt forskning på et bestemt område eller emne.

Med den højeste konkurrencen i turistindustrien, vil fremme din branche forståelse hjælpe dig tilbyde løsninger til, hvordan man kontraangreb de internationale styrker ved at implementere nye strategier erhvervet gennem studiet med et mål at forbedre de generelle resultater i sektoren.

Kan nogen anden region kan matche de mange forskellige og dimension Afrika? Med imitable historie, landskab og kulturelle bidrag, tilbyder næsten ingen regioner en undersøgelse i udlandet støder, der er mere udfordrende eller mere tilfredsstillende i forhold til at studere.

Turisme Afrika - Tag din Turisme Afrika. Få alle PhD program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Turisme, Afrika Filter

Ph.d. i ledelse af turisme og gæstfrihed (RD)

University of Johannesburg
PhD
Jan 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelsk
på universitet

Formålet med programmet er at udvikle den anvendte kompetence hos den studerende på et avanceret niveau inden for forskning, analyse, fortolkning og forståelse af turisme og g ...

Læs mere