PHDSTUDIES

Turismeledelse-programmer, Søg efter den bedste PhD-programmer her! - PhD

Studerende, der er interesseret i et ph.d.-program, søger ofte at udforske et emne på højest mulige uddannelsesniveau. De har ofte gennemført et kandidatuddannelse og ønsker at forfølge mere avancerede studier. Et ph.d.-uddannelsesprogram involverer ofte et niveau af undervisning eller forskning på den studerendes valgte område.

Hvad er en PhD i Tourism Management? Dette program er designet til lærde interesseret i at arbejde inden for nogle områder af turistindustrien. Enrollees har ofte en stor mulighed for specialisering inden for turismeområdet, herunder områder som turismeforvaltning, turismemarkedsføring, urbanisme, international turisme og økonomi. Studerende kan deltage i arbejdsstudier, højt niveau forskningsprojekter, rejser, foredrag og seminarer.

Studerende i et ph.d.-program for turismeforvaltning udvikler ofte avancerede forskningsfærdigheder og evnen til at organisere såvel som skabe komplekse skemaer. De vil også kunne udvikle indsigt i turistindustrien, hvilket kan medføre karriereudvikling og højere lønniveauer.

Udgifterne til dette program afhænger af mange faktorer, herunder hvilket land programmet ligger i, og om nogle eller alle klasser er online. Interesserede elever bør kontakte de universiteter, de er interesserede i at få et klarere billede af undervisning og andre udgifter samt muligheder for økonomisk støtte.

Studerende, der har fået en ph.d. i Tourism Management, har ofte en række karrieremuligheder til rådighed for dem efter eksamen. De kan finde arbejde med golfbaner, campingpladser, nationale og internationale hoteller, universiteter, private virksomheder, nationalparker og kommunale interesser. Specifikke jobtitler kan omfatte golfbaneleder, direktør for turisme, professor, forfatter, forsker, rekreativ direktør, park superintendent og park ranger.

Graduate turisme management programmer tilbydes af flere universiteter i forskellige lande. Studerende kan studere online eller på campus, og mange af programmerne er designet til at løbe i tre års fuldtidsstudium. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

3 Resultater i Turismeledelse Filter

Doktor i Filosofi (Ph.D.) i Hotel og Tourism Management

The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management
PhD
<
Fuldtid
<
3 år
Engelsk
på universitet

Et forskningsinstituts succes skyldes stort set dets tilrådighedsstillelse og uddannelse af unge lærde. For at give lederskab i udviklingen af ​​fremtidige forskere inden for ...

Læs mere

Ph.d. i Tourism Management

Universidade Europeia
PhD
<
Deltid
<
3 år
Engelsk
på universitet

Vores ph.d. i Tourism Management er et tværfagligt, strengt, omfattende, men alligevel fleksibelt program for formel forskning inden for en række specialiseringsstudiestrømme ...

Læs mere

Phd i turisme ledelse

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
PhD
<
Fuldtid
<
Deltid
<
3 år
Engelsk
Online

PhD. I Tourism Management er en kvalifikation, der vil forberede de studerende på en sådan måde, hvor de kan blive effektive arbejdere samt forskere inden for turisme. Det pri ...

Læs mere