PHDSTUDIES

PhD Brighton - PhD-uddannelser i Brighton PhD, Brighton

En ph.d., også kendt som en dr.phil grad, er en doktorgrad tildeles af et universitet til det akademiske, der har opfyldt alle nødvendige kvalifikationer og kan nu betragtes som en læge i hans eller hendes akademiske felt.

Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, almindeligvis kendt som Det Forenede Kongerige og Storbritannien, er en suveræn stat beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa.De to mest berømte (og ældste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte omtalt som Oxbridge af mange briter) England har også flere andre verdensklasse institutioner, herunder flere i London (især Imperial College, London School of Economics, University College London og Kong 's College London, der alle er en del af London University)

Brighton er den by, hvor over en tredjedel af befolkningen gør studerende i øjeblikket indskrevet i videregående uddannelser. Der er fem offentlige gymnasier og universiteter, hvoraf de fleste også har campusser uden Brighton.

PhD Brighton - Tag din PhD i Brighton. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Ph.d. af forskning

Institute of Development Studies
PhD
Jan 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;6 år
Engelsk
på universitet

Første i verden for udviklingsstudier (QS World University Rankings efter emne 2020) - Institute of Development Studies (IDS) transformerer den viden, handling og ledelse, der ...

Læs mere