close

Filtre

Se resultater

PhD Chatham - PhD-uddannelser i Chatham PhD, Chatham

Krav til ph.d.-uddannelsen indebærer ofte den studerende allerede har fået en kandidatuddannelse. Derudover skal der indsendes en afhandling eller en disputats primært består af originale akademisk forskning. I nogle lande kan dette arbejde engang behøver at blive forsvaret foran et panel.Uddannelse i Det Forenede Kongerige er et decentralt anliggende med hvert af landene i Det Forenede Kong… Læs mere

Krav til ph.d.-uddannelsen indebærer ofte den studerende allerede har fået en kandidatuddannelse. Derudover skal der indsendes en afhandling eller en disputats primært består af originale akademisk forskning. I nogle lande kan dette arbejde engang behøver at blive forsvaret foran et panel.

Uddannelse i Det Forenede Kongerige er et decentralt anliggende med hvert af landene i Det Forenede Kongerige med særskilte systemer under forskellige regeringer: Den britiske regering er ansvarlig for England, og den skotske regering, den walisiske regering og nordirske regering er ansvarlige for Skotland , Wales og Nordirland, hhv.

Chatham ligger i Kent, så de fleste af borgerne går til Mid-Kent College og University College for Creative Arts (tidligere Kent Institute of Art & Design). Men ingen af ​​disse er placeret direkte i Chatham.

PhD Chatham - Tag din PhD i Chatham. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
University of Kent - Centre for Music and Audio Technology
Chatham , Det Forenede Kongerige

Vores forskningsprogram giver dig mulighed for at blande med komponister, lyddesignere, teknologer, etnomusikologer og teoretikere.

Vores forskningsprogram giver dig mulighed for at blande med komponister, lyddesignere, teknologer, etnomusikologer og teoretikere. -
PhD
Fuldtid
Deltid
3 - 6 år
Engelsk
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her

Relaterede studieområder