PHDSTUDIES

PhD Chatham - PhD-uddannelser i Chatham PhD, Chatham

Krav til ph.d.-uddannelsen indebærer ofte den studerende allerede har fået en kandidatuddannelse. Derudover skal der indsendes en afhandling eller en disputats primært består af originale akademisk forskning. I nogle lande kan dette arbejde engang behøver at blive forsvaret foran et panel.

Uddannelse i Det Forenede Kongerige er et decentralt anliggende med hvert af landene i Det Forenede Kongerige med særskilte systemer under forskellige regeringer: Den britiske regering er ansvarlig for England, og den skotske regering, den walisiske regering og nordirske regering er ansvarlige for Skotland , Wales og Nordirland, hhv.

Chatham ligger i Kent, så de fleste af borgerne går til Mid-Kent College og University College for Creative Arts (tidligere Kent Institute of Art & Design). Men ingen af ​​disse er placeret direkte i Chatham.

PhD Chatham - Tag din PhD i Chatham. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Ph.d. i musik

University of Kent - Centre for Music and Audio Technology
PhD
<
Fuldtid
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;6 år
Engelsk
på universitet

Vores forskningsprogram giver dig mulighed for at blande med komponister, lyddesignere, teknologer, etnomusikologer og teoretikere.

Læs mere