PHDSTUDIES

PhD Leicester - PhD-uddannelser i Leicester PhD, Leicester

En ph.d. eller Doctor of Philosophy er en akademisk postgraduate grad tildeles af universiteterne. Når man opnår en PhD han eller hun kan ofte blive omtalt som en læge.

Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, almindeligvis kendt som Det Forenede Kongerige og Storbritannien, er en suveræn stat beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa.De to mest berømte (og ældste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte omtalt som Oxbridge af mange briter) England har også flere andre verdensklasse institutioner, herunder flere i London (især Imperial College, London School of Economics, University College London og Kong 's College London, der alle er en del af London University)

Leicestershire ligger i engelsk Midlands og har tre universiteter - University of Leicester, Loughborough University og De Montfort University. Der er også flere uddannelsesmæssige og sportslige foreninger, sammen med mange orkestre og kor.

PhD Leicester - Tag din PhD i Leicester. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Phd økonomi

University of Leicester, School of Business
PhD
<
Fuldtid
<
Deltid
<
36&nbsp;-&nbsp;78 måneder
Engelsk
på universitet

Ph.d.-studerende gennemføre et selvstændigt forskningsprojekt under vejledning af en tilsynsførende team. Forskningen er normalt afsluttet i løbet af en periode på 3 til 3,5 å ...

Læs mere