PHDSTUDIES

PhD Stirling - PhD-uddannelser i Stirling PhD, Stirling

Ph.d. er en ph.d.-grad, specielt kaldes en "læge i filosofi " grad. Det er vildledende, fordi indehavere af en ph.d. ikke nødvendigvis filosoffer (medmindre de tjent deres grad i filosofi!). Det er sagt, ph.d. modtagere er i stand til at engagere sig i tankeeksperimenter, ræsonnere om problemer og løse problemer i avancerede måder.

Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, almindeligvis kendt som Det Forenede Kongerige og Storbritannien, er en suveræn stat beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa.De to mest berømte (og ældste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte omtalt som Oxbridge af mange briter) England har også flere andre verdensklasse institutioner, herunder flere i London (især Imperial College, London School of Economics, University College London og Kong 's College London, der alle er en del af London University)

Stirling var historisk en af ​​de kongelige højborge i Kongeriget Skotland. Nu er det hjem til The University of Stirling, der har mellem 11 og 12 tusind studerende, der repræsenterer mere end 80 nationaliteter.

PhD Stirling - Tag din PhD i Stirling. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Ph.d. i TESOL Research

University of Stirling
PhD
<
Fuldtid
<
Deltid
<
36&nbsp;-&nbsp;96 måneder
Engelsk
på universitet

Dette ph.d.-kursus er helt dedikeret til TESOL Research. Denne doktorgrad vil være af interesse for dem, der har en baggrund i sprog, lingvistik, anvendt lingvistik eller et b ...

Læs mere

Doctor of Applied Social Research

University of Stirling
PhD
<
Fuldtid
<
Deltid
<
36&nbsp;-&nbsp;96 måneder
Engelsk
på universitet
Online

Vores Applied Social Research Doctorate er designet til at omdanne den måde, du tror som professionel og sikre, at du kan få en stærk indflydelse på dit felt.

Læs mere

Doktor i Diplomati (DDipl)

University of Stirling
PhD
<
Fuldtid
<
Deltid
<
24&nbsp;-&nbsp;72 måneder
Engelsk
på universitet

Dette kursus samler bedste praksis inden for akademisk læring og faglig ekspertise. Et unikt træk ved ansigt til ansigt og praktisk aspekt af kurset er weekend seminarer, som ...

Læs mere