Filter
PhD
Det Forenede Kongerige Wales Cardiff Studietype: alle Hastighed: alle

PhD Cardiff - PhD-uddannelser i Cardiff PhD, Cardiff

Krav til ph.d.-uddannelsen indebærer ofte den studerende allerede har fået en kandidatuddannelse. Derudover skal der indsendes en afhandling eller en disputats primært består af originale akademisk forskning. I nogle lande kan dette arbejde engang behøver at blive forsvaret foran et panel.

Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, almindeligvis kendt som Det Forenede Kongerige og Storbritannien, er en suveræn stat beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa.De to mest berømte (og ældste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte omtalt som Oxbridge af mange briter) England har også flere andre verdensklasse institutioner, herunder flere i London (især Imperial College, London School of Economics, University College London og Kong 's College London, der alle er en del af London University)

Cardiff er hovedstaden i Wales, med en ternet sproghistorie, der resulterede i mange sprogskoler. Det har forskellige universitetshospitaler, fire store institutioner for videregående uddannelser, flere akademier og ca 44 tusind højt uddannelsesniveau studerende.

PhD Cardiff - Tag din PhD i Cardiff. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Grader
Sted
Det Forenede Kongerige
Wales
Cardiff
Studietype
Hastighed
Cardiff Metropolitan University

Doktorgrad i Sport Coaching sigter mod at udstyre praktikere og beslægtede lærde med en anerkendelse af det symbiotiske og synergetiske forhold mellem teori og praksis. ... [+]

Kursusoversigt

Doktorgrad i Sport Coaching sigter mod at udstyre praktikere og beslægtede lærde med en anerkendelse af det symbiotiske og synergetiske forhold mellem teori og praksis. I modsætning til et særligt forskningsfokus karakteristisk for en traditionel ph.d., ligger DSC'ens ændrede vægt i praksis som både modtager og forskningsgenerator. DSC stammer fra en efterspørgsel på højt niveau, avanceret viden og færdighedsuddannelse kombineret med øget brug og udnyttelse af coaching-forskning i praksis. Det giver en unik mulighed for professionel og karriereudvikling med fokus på anvendt og erfaringsmæssig læring inden for et fællesskab af praksis.

Læring

Modulerne vil blive undervist gennem en kombination af forelæsninger, interaktive seminarer, rettet studie og praksis samt individuelle øvelser, der passer til læringsresultaterne af det pågældende modul og det generelle studieprogram.... [-]

Det Forenede Kongerige Cardiff
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 - 6 år
på universitet
Læs mere på dansk
Cardiff Metropolitan University

Dette kursus giver mulighed for en avanceret forskningsstudie inden for ledelse. Det sigter mod at give aspirerende ledere og forretningsspecialister nøgleindsigt i forsk ... [+]

Kursusoversigt

Dette kursus giver mulighed for en avanceret forskningsstudie inden for ledelse. Det sigter mod at give aspirerende ledere og forretningsspecialister nøgleindsigt i forskningsteori og praksis inden for ledelsesdisciplin. Specifikt er målene med dette kursus:

At udvikle avanceret forskningstræning og avanceret forskningspraksis og ledelsesteori på fagligt og fagligt niveau.

At give en tværfaglig sammenhæng til forskning, at få støtte fra en række tekniske, akademiske og disciplinære sammenhænge.

Udvikle og anvende nøglekendskab og forståelse af ledelsesteori og forskningspraksis til komplekse systemer, både systematisk og kreativt, for at fremme og forbedre ledelsens teori og praksis.... [-]

Det Forenede Kongerige Cardiff
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 - 8 år
på universitet
Læs mere på dansk