PHDSTUDIES.DK

PhD Cardiff - PhD-uddannelser i Cardiff PhD, Cardiff

Krav til ph.d.-uddannelsen indebærer ofte den studerende allerede har fået en kandidatuddannelse. Derudover skal der indsendes en afhandling eller en disputats primært består af originale akademisk forskning. I nogle lande kan dette arbejde engang behøver at blive forsvaret foran et panel.

Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, almindeligvis kendt som Det Forenede Kongerige og Storbritannien, er en suveræn stat beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa.De to mest berømte (og ældste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte omtalt som Oxbridge af mange briter) England har også flere andre verdensklasse institutioner, herunder flere i London (især Imperial College, London School of Economics, University College London og Kong 's College London, der alle er en del af London University)

Cardiff er hovedstaden i Wales, med en ternet sproghistorie, der resulterede i mange sprogskoler. Det har forskellige universitetshospitaler, fire store institutioner for videregående uddannelser, flere akademier og ca 44 tusind højt uddannelsesniveau studerende.

PhD Cardiff - Tag din PhD i Cardiff. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

DSC Undervises Doktorgrad i Sport Coaching

Cardiff Metropolitan University
på universitet Fuldtid Deltid 3 - 6 år Kontakt skolen Det Forenede Kongerige Cardiff + 1 mere

Doktorgrad i Sport Coaching sigter mod at udstyre praktikere og beslægtede lærde med en anerkendelse af det symbiotiske og synergetiske forhold mellem teori og praksis.

Doktor i Management (DMan) (Undervises Doctorate Degree)

Cardiff Metropolitan University
på universitet Fuldtid Deltid 3 - 8 år Kontakt skolen Det Forenede Kongerige Cardiff + 1 mere

Dette kursus giver mulighed for en avanceret forskningsstudie inden for ledelse. Det sigter mod at give aspirerende ledere og forretningsspecialister nøgleindsigt i forskningsteori og praksis inden for ledelsesdisciplin.