PHDSTUDIES.DK

PhD i Det Forenede Kongerige - PhD-uddannelser i Det Forenede Kongerige

Storbritannien er en attraktiv destination for internationale kandidater forfølge deres ph.d.-grader. Det er hjemsted for nogle af verdens mest prestigefyldte universiteter og fornem fakultet. En ph.d. Storbritannien grad kan blive starten til mange karrieremuligheder. Det vil give kandidater med et konkurrencemæssigt forspring til at indgå i en karriere, både i den akademiske verden, offentlige, forskning, non-profit organisationer eller private organisationer. Kandidater vil drage fordel af den internationale fokus for mange ph.d.-britiske programmer, som den britiske tiltrækker mange af de bedste hjerner fra hele verden, hvilket skaber et miljø, der er intellektuelt og kulturelt stimulerende, udfordrende kandidater til at vokse personligt og professionelt som de er i stand til at skabe en omfattende netværk af fagfolk på området.

Der er mange muligheder for at forfølge en ph.d. Storbritannien grad. Universiteter i Storbritannien tilbyder en række programmer, som antropologi, biokemi, business administration, teologi og sociologi, for blot at nævne nogle få.Mens krav kan variere afhængigt af universitetet og programmet generelt kandidater forfølge en ph.d. Storbritannien vil være forpligtet til at forske i hans / hendes fagområde. For at få tildelt et ph.d.-England, skal denne forskning give et væsentligt bidrag til feltet og den efterfølgende afhandling eller speciale skal forsvares foran et panel af eksperter.

Hvis du søger efter en spændende og dynamisk sted for din uddannelse, og derefter rulle gennem indstillingerne nedenfor og find de ph.d.-britiske program, der venter på dig!

resultater fundet Filter

Phd i information og teknologi

Unicaf University (MW)
på universitet Online Fuldtid Deltid Åben tilmelding USA New York Grækenland Athens Rumænien Bucharest Det Forenede Kongerige London Ægypten Cairo Ghana Accra Malawi Lilongwe Mauritius Port Louis Kenya Nairobi Nigeria Lagos Somalia Mogadishu Zambia Lusaka Jordan Irbid Cypern Cyprus Online + 27 mere

Ph.d.-uddannelsens mål er at forberede den næste generation af førende forskere. Ph.d.-uddannelsen er et uafhængigt selvstyret akademisk forskningsprogram, støttet af et team af vejledere, der bidrager til viden, der er skrevet op i en publiceret afhandling.

PhD – Doctorate of Philosophy

Unicaf University (ZM)
på universitet Online Fuldtid Deltid September 2019 Cypern Larnaca USA New York Grækenland Athens Rumænien Bucharest Det Forenede Kongerige London Ægypten Cairo Ghana Accra Malawi Lilongwe Mauritius Port Louis Kenya Nairobi Nigeria Lagos Somalia Mogadishu Zambia Lusaka Jordan Irbid Cyprus Online + 28 mere

Ph.d.-uddannelsens mål er at forberede den næste generation af førende forskere. Ph.d.-uddannelsen er et uafhængigt selvstyret akademisk forskningsprogram, støttet af et team af vejledere, der bidrager til viden, der er skrevet op i en publiceret afhandling.

MPhil / Ph.d.-uddannelse

Keele University
på universitet Fuldtid Deltid 1 - 3 år September 2019 Det Forenede Kongerige Keele + 1 mere

Forskning i uddannelsespolitikken trækker på en mangfoldighed af intellektuelle traditioner, herunder kritisk socialpolitik, poststrukturalistiske teorier om styring, feminisme, teorier om identitet og kulturstudier.

Ph.d.-programmer

Kent Business School, University of Kent
på universitet Fuldtid Deltid August 2020 Det Forenede Kongerige Canterbury

Kandidatuddannelserne på Kent Business School er drevet af international forskning og relevans. Programmer er udviklet til at udvide dine karrieremuligheder og forberede dig til succes.

Phd ved forskning

Institute of Development Studies
på universitet Deltid Kontakt skolen Det Forenede Kongerige Brighton

Vi tilbyder et program med overvåget studie, der fører til en ph.d. i emner tæt knyttet til vores nuværende forskningsprioriteter.

Ph.d. i musik

University of Kent - Centre for Music and Audio Technology
på universitet Fuldtid Deltid 3 - 6 år Kontakt skolen Det Forenede Kongerige Chatham + 1 mere

Vores forskningsprogram giver dig mulighed for at blande med komponister, lyddesignere, teknologer, etnomusikologer og teoretikere.

Ph.d. (Handelshøjskolen)

University of Bradford
på universitet Fuldtid Deltid 3 - 7 år Februar 2020 Det Forenede Kongerige Bradford + 1 mere

Du vil foretage forskning under ledelse af vores internationale, erfarne og højt engagerede fakultet. Ud over at blive overvåget af to veletablerede forskere, vil du deltage i forskningstræning, som giver dig den viden og færdigheder, der skal udformes og udføres grundig forskning.

Phd økosystembiologi og bæredygtighed

Queen's University Belfast
på universitet Fuldtid Deltid 3 år Kontakt skolen Det Forenede Kongerige Belfast + 1 mere

Det primære fokus i økologi, evolution, adfærd og miljøøkonomisk forskningsklynge er grundlæggende og anvendte aspekter af økologi, miljøøkonomi, bevarelse, akvakultur, dyreadfærd, molekylær taxonomi og molekylær genetik, der især involverer forbindelser mellem disse aspekter. Klyngen har et højt niveau af forskningsaktivitet med akademiske medarbejdere, postdoktorale forskere og forskerstuderende. Klyngen har et højt niveau af forskningsaktivitet med akademiske medarbejdere, postdoktorale forskere og forskerstuderende.

Ph.d. i arkitektur

QUB Faculty of Engineering and Physical Sciences (EPS)
på universitet Fuldtid Deltid 3 år Kontakt skolen Det Forenede Kongerige Belfast + 1 mere

Arkitektur ved dronningen omhandler spørgsmålene om arkitektur og urbanisme i en stadig mere globaliseret verden, hvor faktorer som bæredygtighed og klimaændringer, identitet og kulturarv, og forestillinger om håndværk og form skaber en kompleks sammenhæng, som arkitekturen skal formidle.

Ph.d.-arkitektur

University of Kent, Kent School of Architecture
på universitet Fuldtid Deltid 3 - 6 år Kontakt skolen Det Forenede Kongerige Canterbury + 1 mere

Arkitekter og designere af vores omgivelser er drivkraften bag design og udvikling af vores bebyggede miljø. Uanset om de designer nye bygninger, giver en ny leje af liv til eksisterende, udvikler byrum, landskaber eller moderne interiør, har arkitekter en dybtgående indflydelse på alle vores liv.

Doktorgrad i Business Administration (DBA)

Teesside University
Online Deltid 4 år August 2020 Det Forenede Kongerige Middlesbrough

Det forstyrrende miljø, som virksomheder driver i dag, er global, dynamisk og udgør et utal af udfordringer for organisationer og deres ledere. Det overordnede mål med dette DBA online kursus er at udvikle de færdigheder, der kræves af virksomhedsledere inden for kompleksiteten af den fjerde industrielle revolution.

Ph.d.-politik og internationale forbindelser

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences
på universitet Fuldtid Deltid 3 - 6 år Kontakt skolen Det Forenede Kongerige Nottingham + 1 mere

Politik og Internationale Forbindelser er et blomstrende og dynamisk center for ph.d.-studier, der tilbyder tilsyn på de fleste fagområder.

Phd miljøteknik

The University of Nottingham - Faculty of Engineering
på universitet Fuldtid 3 år Oktober 2019 Det Forenede Kongerige Nottingham

Miljøteknologi er anvendelsen af ​​videnskab og teknik til at forbedre det naturlige miljø, der søger at lette tilvejebringelsen af ​​sund vand, luft og jord.

Ph.d. i Digital Arts

University of Kent, School of Engineering and Digital Arts
på universitet Fuldtid Deltid 3 - 6 år Januar 2020 Det Forenede Kongerige Canterbury + 1 mere

Skolen udfører højkvalitativ national og international forskning af høj kvalitet og tilbyder fremragende muligheder for kandidatstudier, der kombinerer moderne teknik og teknologi med det spændende felt af digitale medier. Den digitale mediegruppe har interesser inden for mange områder af interaktiv multimedia og digital film og animation.

Doktor i Diplomati (DDipl)

University of Stirling
på universitet Fuldtid Deltid 24 - 72 måneder Kontakt skolen Det Forenede Kongerige Stirling + 1 mere

Dette kursus samler bedste praksis inden for akademisk læring og faglig ekspertise. Et unikt træk ved ansigt til ansigt og praktisk aspekt af kurset er weekend seminarer, som maksimerer dine muligheder for diskussion af centrale spørgsmål og fleksibel levering. Pakken med moduler omfatter diplomatiske simuleringer og forhandlinger, der også kan tages à la carte.