PHDSTUDIES.DK

PhD i Det Forenede Kongerige - PhD-uddannelser i Det Forenede Kongerige

Storbritannien er en attraktiv destination for internationale kandidater forfølge deres ph.d.-grader. Det er hjemsted for nogle af verdens mest prestigefyldte universiteter og fornem fakultet. En ph.d. Storbritannien grad kan blive starten til mange karrieremuligheder. Det vil give kandidater med et konkurrencemæssigt forspring til at indgå i en karriere, både i den akademiske verden, offentlige, forskning, non-profit organisationer eller private organisationer. Kandidater vil drage fordel af den internationale fokus for mange ph.d.-britiske programmer, som den britiske tiltrækker mange af de bedste hjerner fra hele verden, hvilket skaber et miljø, der er intellektuelt og kulturelt stimulerende, udfordrende kandidater til at vokse personligt og professionelt som de er i stand til at skabe en omfattende netværk af fagfolk på området.

Der er mange muligheder for at forfølge en ph.d. Storbritannien grad. Universiteter i Storbritannien tilbyder en række programmer, som antropologi, biokemi, business administration, teologi og sociologi, for blot at nævne nogle få.Mens krav kan variere afhængigt af universitetet og programmet generelt kandidater forfølge en ph.d. Storbritannien vil være forpligtet til at forske i hans / hendes fagområde. For at få tildelt et ph.d.-England, skal denne forskning give et væsentligt bidrag til feltet og den efterfølgende afhandling eller speciale skal forsvares foran et panel af eksperter.

Hvis du søger efter en spændende og dynamisk sted for din uddannelse, og derefter rulle gennem indstillingerne nedenfor og find de ph.d.-britiske program, der venter på dig!

resultater fundet Filter

Phd i regnskab og finansiering

Unicaf University (MW)
på universitet Online Fuldtid Deltid Åben tilmelding USA New York Grækenland Athens Rumænien Bucharest Det Forenede Kongerige London Ægypten Cairo Ghana Accra Malawi Lilongwe Mauritius Port Louis Kenya Nairobi Nigeria Lagos Somalia Mogadishu Zambia Lusaka Jordan Irbid Cypern Cyprus Online + 27 mere

Ph.d.-uddannelsens mål er at forberede den næste generation af førende forskere. Ph.d.-uddannelsen er et uafhængigt selvstyret akademisk forskningsprogram, støttet af et team af vejledere, der bidrager til viden, der er skrevet op i en publiceret afhandling.

Phd ved forskning

Institute of Development Studies
på universitet Deltid Kontakt skolen Det Forenede Kongerige Brighton

Vi tilbyder et program med overvåget studie, der fører til en ph.d. i emner tæt knyttet til vores nuværende forskningsprioriteter.

Ph.d.-programmer

Kent Business School, University of Kent
på universitet Fuldtid Deltid August 2019 Det Forenede Kongerige Canterbury

Kandidatuddannelserne på Kent Business School er drevet af international forskning og relevans. Programmer er udviklet til at udvide dine karrieremuligheder og forberede dig til succes.

MPhil / Ph.d.-uddannelse

Keele University
på universitet Fuldtid Deltid 1 - 3 år September 2019 Det Forenede Kongerige Keele + 1 mere

Forskning i uddannelsespolitikken trækker på en mangfoldighed af intellektuelle traditioner, herunder kritisk socialpolitik, poststrukturalistiske teorier om styring, feminisme, teorier om identitet og kulturstudier.

Phd i regnskab og finansiering

Durham University Business School
på universitet Fuldtid Kontakt skolen Det Forenede Kongerige Durham

I løbet af de sidste par år vores forskning er blevet offentliggjort i et udvalg af kvalitets tidsskrifter. Emner omfatter regnskabsaflæggelse og offentliggørelse, revision kvalitet, corporate governance, virksomhedens ejerstruktur, offentlige regnskaber, økonomistyring, sociale og miljømæssige regnskaber, revisorerhvervet, regnskab historie, islamisk regnskab og finansiering og regnskab uddannelse.

Phd fødevaresikkerhed og bioteknologi

Queen's University Belfast
på universitet Fuldtid Deltid Kontakt skolen Det Forenede Kongerige Belfast

Ph.d. i geografi

QUB Faculty of Engineering and Physical Sciences (EPS)
på universitet Fuldtid Deltid 3 år September 2019 Det Forenede Kongerige Belfast + 1 mere

Forskningen inden for geografi er omfattet af to tværfaglige forskningsklynger; Miljøændring

PhD – Doctorate of Philosophy

Unicaf University (ZM)
på universitet Online Fuldtid Deltid September 2019 Cypern Larnaca USA New York Grækenland Athens Rumænien Bucharest Det Forenede Kongerige London Ægypten Cairo Ghana Accra Malawi Lilongwe Mauritius Port Louis Kenya Nairobi Nigeria Lagos Somalia Mogadishu Zambia Lusaka Jordan Irbid Cyprus Online + 28 mere

Ph.d.-uddannelsens mål er at forberede den næste generation af førende forskere. Ph.d.-uddannelsen er et uafhængigt selvstyret akademisk forskningsprogram, støttet af et team af vejledere, der bidrager til viden, der er skrevet op i en publiceret afhandling.

Phd materialekonstruktion og materialer design

The University of Nottingham - Faculty of Engineering
på universitet Fuldtid 3 år Oktober 2019 Det Forenede Kongerige Nottingham

Forskning, der involverer materialebehandling og karakterisering med en mangfoldighed af applikationer. MPhil / ph.d.-projekter er specialiserede forskningsprojekter defineret i samarbejde med tilsynsførende og kan dække mange forskellige felter inden for denne disciplin, for eksempel nanomaterialeknologi, bioengineering, laserbehandling og avancerede kompositmaterialer for at nævne nogle få felter.

Ph.d. i musik

University of Kent - Centre for Music and Audio Technology
på universitet Fuldtid Deltid 3 - 6 år Kontakt skolen Det Forenede Kongerige Chatham + 1 mere

Vores forskningsprogram giver dig mulighed for at blande med komponister, lyddesignere, teknologer, etnomusikologer og teoretikere.

Ph.d.-arkitektur

University of Kent, Kent School of Architecture
på universitet Fuldtid Deltid 3 - 6 år Kontakt skolen Det Forenede Kongerige Canterbury + 1 mere

Arkitekter og designere af vores omgivelser er drivkraften bag design og udvikling af vores bebyggede miljø. Uanset om de designer nye bygninger, giver en ny leje af liv til eksisterende, udvikler byrum, landskaber eller moderne interiør, har arkitekter en dybtgående indflydelse på alle vores liv.

Doktorgrad i Business Administration (DBA)

Teesside University
Online Deltid 4 år August 2019 Det Forenede Kongerige Middlesbrough

Det forstyrrende miljø, som virksomheder driver i dag, er global, dynamisk og udgør et utal af udfordringer for organisationer og deres ledere. Det overordnede mål med dette DBA online kursus er at udvikle de færdigheder, der kræves af virksomhedsledere inden for kompleksiteten af den fjerde industrielle revolution.

Ph.d.-økonomi

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences
på universitet Fuldtid 3 - 6 år Kontakt skolen Det Forenede Kongerige Nottingham

Med ekspertvidenskab og supplerende forskningsuddannelse tilbyder økonomistudiet et fremragende ph.d.-program.

Ph.d. i Digital Arts

University of Kent, School of Engineering and Digital Arts
på universitet Fuldtid Deltid 3 - 6 år September 2019 Det Forenede Kongerige Canterbury + 1 mere

Skolen udfører højkvalitativ national og international forskning af høj kvalitet og tilbyder fremragende muligheder for kandidatstudier, der kombinerer moderne teknik og teknologi med det spændende felt af digitale medier. Den digitale mediegruppe har interesser inden for mange områder af interaktiv multimedia og digital film og animation.

Forskningsgrader (MPhil / PhD) i medievidenskab

SOAS University of London
på universitet Fuldtid Deltid 3 - 4 år Kontakt skolen Det Forenede Kongerige London Singapore + 2 mere

Medie- og filmstudier på SOAS har et ekspanderende program for ph.d.-forskning med omkring 30 forskerstuderende, der i øjeblikket er tilmeldt. Vores forskerstuderende arbejder på en usædvanligt bred vifte af emner, både teoretisk og empirisk, med omkring halvdelen kommer fra Afrika, Mellemøsten og Asien, og halvdelen fra Europa og Nordamerika.