PHDSTUDIES

PhD Auburn - PhD-uddannelser i Auburn PhD, Auburn

En ph.d., også kendt som en dr.phil grad, er en doktorgrad tildeles af et universitet til det akademiske, der har opfyldt alle nødvendige kvalifikationer og kan nu betragtes som en læge i hans eller hendes akademiske felt.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Auburn University er måske den mest anerkendte universitet i Auburn. Der er også National Center for Asphalt Technology, Ludwig von Mises Institute og Yarborough College.

PhD Auburn - Tag din PhD i Auburn. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Doktor i Filosofi (PhD)

Auburn University School of Forestry and Wildlife Sciences
PhD
Engelsk

Doktor i filosofi (ph.d.) kan skræddersys til ethvert af de aktuelle områder, der er anført under MS.Et forskningsforslag og afhandling baseret på original forskning kræves so ...

Læs mere

LÆGER FOR FILOSOFI (PH.D.)

Auburn University College of Agriculture
PhD
Engelsk

Graduate programmer, der fører til doktorgraden i filosofi (Ph.D.), giver avanceret uddannelse og teknisk træning som forberedelse til karriere inden for offentlig og privat s ...

Læs mere