PHDSTUDIES

PhD Bøffel - PhD-uddannelser i Bøffel PhD, Bøffel

Ph.d. kan variere afhængigt af institutionen og land, hvor den er tildelt. De fleste forskere forfølge en ph.d. grund af stærk motivation til at bidrage til den akademiske verden samt ægte nysgerrighed om deres valgte fagområde. 

 

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

Buffalo City har den næsthøjeste befolkning i New York med over 1 million indbyggere. Det var en stor jernbane hub og nu shipping port. Det har over 78 offentlige skoler og 150 private institutioner.

PhD Bøffel - Tag din PhD i Bøffel. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Doktorgradsprogram i klinisk psykologi

Medaille College
PhD
19 Jan 2021
<
Fuldtid
<
5 år
Engelsk
på universitet

Forbered dig på at engagere dig i den etiske og mangfoldighedsfølsomme praksis med professionel psykologi gennem vores doktorgradsprogram i klinisk psykologi og bliv autoriser ...

Læs mere