PHDSTUDIES

PhD Carpinteria - PhD-uddannelser i Carpinteria PhD, Carpinteria

Den mest populære doktorgrad er dr.phil eller Ph.D. Ph.d og andre studieaktiviteter doktorgrader forbereder kandidatstuderende til at lancere nye planer, der føjer til den fælles videnbase af feltet. Kandidater til og indehavere af Ph.D. ofte søger erhverv, som professorer og forskere, men mange også gå videre til forskellige roller i de velgørende, offentlige og private sektor.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

PhD Carpinteria - Tag din PhD i Carpinteria. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Ph.d. i klinisk psykologi

Pacifica Graduate Institute
PhD
<
Fuldtid
<
3 år
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Ph.D. programmet fejrer sin 30-årige tradition for at tilbyde klinisk psykologi doktorsuddannelse dybtgående psykologiske traditioner, der understreger radikal teoretisering, ...

Læs mere

PsyD i klinisk psykologi

Pacifica Graduate Institute
PhD
Ph.d.
<
Fuldtid
<
4 år
Engelsk
på universitet

Psy.D. Programmets mission er at forberede kliniske psykologer, der bringer dybde psykologiske tilgange til at arbejde med forskellige samfund samt samfundets mentale sundhed ...

Læs mere