PHDSTUDIES

PhD Denver - PhD-uddannelser i Denver PhD, Denver

En dr.phil grad, korte Ph.D er en avanceret akademisk grad optjent på forskellige områder, der betyder store interesser og resultater inden for forskning.

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

Byen Denton ligger i staten Texas. Klimaet i området anses for at være subtropiske grund af sin varme, fugtige somre og kolde vintre. Det er også en del af et område kendt som "Tornado Alley". Tornado ure er derfor ganske almindeligt i denne by.

PhD Denver - Tag din PhD i Denver. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Phd i internationale undersøgelser

University of Denver, Josef Korbel School of International Studies
PhD
Engelsk
på universitet

Den Josef Korbel School ph.d.-uddannelsen kombinerer bred og grundig uddannelse i konventionelle marker - international politik, sammenlignende politik, international politisk ...

Læs mere