PHDSTUDIES

PhD Durham - PhD-uddannelser i Durham PhD, Durham

En ph.d. er en forkortelse for Doctor of Philosophy. Denne grad er en post graduate-program leveres til et højt niveau elev forsker, der har gjort dybt forskning på et bestemt område eller emne.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Durham ligger i North Carolina og er hjemsted for den berømte Duke University. Byen har altid været politisk tilbøjelig til Det Demokratiske Parti, stemte for Demokratiske præsidenter siden 1869.

PhD Durham - Tag din PhD i Durham. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Sygeplejerskelæge

Duke University School of Nursing
PhD
Engelsk

Duke's Doctor of Nursing Practice (DNP) -program tager dig til det næste niveau. Hvis du er en post-BSN interesseret i avanceret sygeplejepraksis eller har en kandidatgrad i a ...

Læs mere