PHDSTUDIES

PhD Louisville - PhD-uddannelser i Louisville PhD, Louisville

En ph.d. er en forkortelse for Doctor of Philosophy. Denne grad er en post graduate-program leveres til et højt niveau elev forsker, der har gjort dybt forskning på et bestemt område eller emne.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

PhD Louisville - Tag din PhD i Louisville. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Phd i materialevidenskab på Montana State University,

American Consortium of Universities (INTERLINK)
PhD
Engelsk
på universitet

Montana universitetssystem annoncerer et spændende nyt samarbejdsprogram tilbyder Montanas første Ph.D. i Materials Science. Programmet omfatter afdelinger, fakultet, kurser o ...

Læs mere

Phd i molekylær biologi på Montana State University,

American Consortium of Universities (INTERLINK)
PhD
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Den molekylære Biosciences Program tilbyder et tværfagligt program i retning af en doktorgrad i filosofi i Life Sciences. Studerende i mbsp programmet er i stand til at gennem ...

Læs mere