PHDSTUDIES

PhD Cincinnati - PhD-uddannelser i Cincinnati PhD, Cincinnati

Optjening en Ph.D. kræver udvidet undersøgelse og intens mental anstrengelse. En ph.d. er en akademisk undersøgelse, hvor du koncentrerer i fire til seks år efter, at få din kandidatgrad, og det fører, hvis det lykkes, til en ph.d.-grad, den højeste akademiske grad.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Byen Cincinnati, Ohio er berømt for sin historiske arkitektur, sportshold og Ohio Jazz festival. Det har masser store universiteter og højere læreanstalter at vælge fra.

PhD Cincinnati - Tag din PhD i Cincinnati. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Doktor i Filosofi (PhD)

University of Cincinnati and College of Engineering and Applied Science
PhD
Engelsk

Vi tilbyder ph.d.-grader i hver afdeling. Nogle programmer tilbyder en ph.d.-grad post-bachelorgrad og nogle post-master. Se afdelingens websteder for program-, kursus- og afd ...

Læs mere

Phd

Carl H. Lindner College of Business, University of Cincinnati
PhD
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

The University of Cincinnati Lindner College of Business PhD Program er en læreplads-stil model, hvor vores studerende lære historie og aktuelle tilstand af forskningen i dere ...

Læs mere