PHDSTUDIES

PhD Santa Barbara - PhD-uddannelser i Santa Barbara PhD, Santa Barbara

En ph.d. eller Doctor of Philosophy er en akademisk postgraduate grad tildeles af universiteterne. Når man opnår en PhD han eller hun kan ofte blive omtalt som en læge.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Santa Barbara ligger i Californien, USA. Økonomien i byen er baseret som servicesektoren, uddannelse, teknik, sundhed, økonomi, landbrug og industri. Den unge professionelle normalt gør en god chance for at indlede karrieren i byen.

PhD Santa Barbara - Tag din PhD i Santa Barbara. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Ph.d. i klinisk psykologi

Pacifica Graduate Institute
PhD
<
Fuldtid
<
3 år
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Ph.D. programmet fejrer sin 30-årige tradition for at tilbyde klinisk psykologi doktorsuddannelse dybtgående psykologiske traditioner, der understreger radikal teoretisering, ...

Læs mere

PsyD i klinisk psykologi

Pacifica Graduate Institute
PhD
Ph.d.
<
Fuldtid
<
4 år
Engelsk
på universitet

Psy.D. Programmets mission er at forberede kliniske psykologer, der bringer dybde psykologiske tilgange til at arbejde med forskellige samfund samt samfundets mentale sundhed ...

Læs mere