PHDSTUDIES

PhD Stanford - PhD-uddannelser i Stanford PhD, Stanford

Optjening en Ph.D. kræver udvidet undersøgelse og intens mental anstrengelse. En ph.d. er en akademisk undersøgelse, hvor du koncentrerer i fire til seks år efter, at få din kandidatgrad, og det fører, hvis det lykkes, til en ph.d.-grad, den højeste akademiske grad.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Stanford er et rent kollegium by. Byen er grundlagt omkring gymnasier, der anses for at være blandt de bedste skoler i verden. Byen er kendt for sin musik scene og naturlige skønhed.

PhD Stanford - Tag din PhD i Stanford. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Ph.d. i Business

Stanford University Graduate School of Business
PhD
Sep 2021
Engelsk

Oplev et fokus og intensitet, der er større, end du måske troede var mulig. Som ph.d.-studerende ved Stanford Graduate School of Business vil du blive inspireret og udfordret ...

Læs mere