PHDSTUDIES

PhD Tallahassee - PhD-uddannelser i Tallahassee PhD, Tallahassee

Ph.d. er en ph.d.-grad, specielt kaldes en "læge i filosofi " grad. Det er vildledende, fordi indehavere af en ph.d. ikke nødvendigvis filosoffer (medmindre de tjent deres grad i filosofi!). Det er sagt, ph.d. modtagere er i stand til at engagere sig i tankeeksperimenter, ræsonnere om problemer og løse problemer i avancerede måder.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Tallahassee er en af ​​de mest fremtrædende byer i Florida og er også hovedstaden. Beliggende i Panhandle i Florida, Tallahassee er hjemsted for nogle af de mest kapret universiteter i staten.

PhD Tallahassee - Tag din PhD i Tallahassee. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Ph.D. i Human Science, major i Human Development and Family Science (HDFS)

Florida State University - Department of Family and Child Sciences
PhD
<
Fuldtid
<
3&nbsp;-&nbsp;5 år
Engelsk
på universitet

I Human Development and Family Science (HDFS) Ph.D. program, træner vi eleverne til at blive den næste generation af lærde, universitetsfakultet og forskere. Vores kandidater ...

Læs mere

Ph.D. i ægteskab og familie terapi

Florida State University - Department of Family and Child Sciences
PhD
<
Fuldtid
<
3&nbsp;-&nbsp;5 år
Engelsk
på universitet

Doktorsprogrammet i Ægteskab og Familie Therapy (MFT) har en lang og rig historie. Programmet behandler familieprocesser og empirisk understøttede relationelle interventioner ...

Læs mere