PHDSTUDIES

Deltid Uddannelse Cooranbong - Uddannelse -uddannelser i Cooranbong Uddannelse , Cooranbong

En dr.phil grad, korte Ph.D er en avanceret akademisk grad optjent på forskellige områder, der betyder store interesser og resultater inden for forskning.

De, der forfølger uddannelse som en karriere vil gennemgå kurser, der er designet til at uddanne kommende pædagoger. Heldigvis er der en bred vifte af kurser for studerende, der ønsker at supplere eventuelle undervisning legitimationsoplysninger. Disse kurser tilbydes på forskellige institutioner i hele verden.

Australien har en subsidieret højere uddannelse for studerende at forfølge bachelor grader. De giver også lån og tilskud til de postgraduate studerende. Højere uddannelse starter ved bachelor-grad niveau til en doktorgrad tilbydes i ethvert fagområde.

Deltid Uddannelse Cooranbong - Tag din Uddannelse i Cooranbong. Få alle Uddannelse program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Uddannelse, Cooranbong Filter

Dr.phil

Avondale College of Higher Education
PhD
Ph.d.
<
Fuldtid
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelsk
på universitet
Online

The Doctor of Philosophy (ph.d.) er en komplet, stand-alone grad, det er en internationalt anerkendt ph.d.-grad. Den er designet til studerende til at udvikle avancerede færdi ...

Læs mere