PHDSTUDIES

Deltid Uddannelse Wahroonga - Uddannelse -uddannelser i Wahroonga Uddannelse , Wahroonga

En ph.d. eller Doctor of Philosophy er en akademisk postgraduate grad tildeles af universiteterne. Når man opnår en PhD han eller hun kan ofte blive omtalt som en læge.

En kandidatgrad i uddannelse er et kursus, der vil åbne op for din karriere som professionel. På uddannelsesområdet vil en ph.d. være af forskning og også faglige fokus. Dette gør naturligvis meget vigtigt for alle, der søger kompetencer og kvalitet i undervisningen uddannelse i karrieren linje. Det udbydes globalt af anerkendte universiteter.

Australien har syv af de 100 institution for videregående uddannelse i verden! Australien sidder over den holder af Tyskland, Holland og Japan, hvilket placerer ottende i Universitas 2012 U21 Ranking af nationale videregående uddannelsessystemer.

Deltid Uddannelse Wahroonga - Tag din Uddannelse i Wahroonga. Få alle Uddannelse program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Uddannelse, Wahroonga Filter

Dr.phil

Avondale College of Higher Education
PhD
Ph.d.
<
Fuldtid
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelsk
på universitet
Online

The Doctor of Philosophy (ph.d.) er en komplet, stand-alone grad, det er en internationalt anerkendt ph.d.-grad. Den er designet til studerende til at udvikle avancerede færdi ...

Læs mere