43 Deltid Ph.D. Programmer i Uddannelse 2024

Deltid Ph.D. Programmer i Uddannelse 2024Filter
    • Aurora, USA

    Fuldtid, Deltid

    3 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Tag dine skolelederevner til næste niveau nu.Optjen Aurora Universitys online EdD Leadership in Educational Administration: Superintendent Endorsement-grad om tre år.Du vil studere ISBE-godkendte kurser inden for emner som læseplan og vurdering for alle uddannelsesniveauer og typer af studerende, samt jura, dataanalyse og coaching og mentoring.Fuldfør programmet med forskningskurser, afhandlingstimer og praktikophold, der giver dig erfaring og forbindelse

    • Livingston, USA

    Fuldtid, Deltid

    3 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Optjen din avancerede grad for bedst at tjene studerende i landdistriktsskolesystemer gennem University of West Alabama's Doctor of Education in Rural Education. Den første fuldt online grad af sin art vil du være parat til at identificere reelle løsninger på landdistriktsuddannelsesudfordringer, når du arbejder hen imod din afhandling.

    • Belfast, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid, Deltid

    3 år

    På campus

    Engelsk

    Du vil være en del af et dynamisk doktorgradsforskningsmiljø og vil studere sammen med studerende fra over 25 forskellige lande; vi fører tilsyn med studerende, der forsker inden for centrale uddannelsesområder, herunder uddannelse i splittede samfund; en effektiv uddannelse børns rettigheder i uddannelse; uddannelsesmæssig vurdering og inklusion.

    • Hung Hom, Hongkong

    Fuldtid, Deltid

    3 år

    På campus

    Engelsk

    Hong Kong Polytechnic University (PolyU Presidential Ph.D. Fellowship Scheme) stræber efter at være et innovativt universitet i verdensklasse med en stærk følelse af socialt ansvar, drevet af dets motto, "At lære og at anvende, til gavn for menneskeheden" . Universitetets urokkelige engagement i ekspertise har opnået international anerkendelse, konsekvent rangeret blandt de 100 bedste universiteter verden over. PolyU Presidential Ph.D. Fellowship Scheme (PPPFS) er et prestigefyldt optagelsesstipendium, der understøtter enestående Ph.D. ansøgere i at forfølge deres forskningsforhåbninger til forbedring af verden. Det giver et maksimalt stipendium på op til US$167.930, en undervisningsfritagelse, en kvalificeret hallplads i 1 år og yderligere fordele. Alle fuldtids-ph.d. ansøgere vil automatisk blive taget i betragtning til PPPFS-prisen uden behov for at indsende en separat ansøgning.

    • Honolulu, USA
    • Online USA

    Fuldtid, Deltid

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Lægen for Uddannelsesadministration er designet til at forberede erfarne praktikere til ledende administrative og politikskabende stillinger og forfølge karrierer inden for politik, universitets- eller universitetsundervisning og forskning.

    • Kuala Lumpur, Malaysia

    Deltid

    36 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Ph.D. in Education er et treårigt forskningsbaseret program leveret helt online. Programmet er beregnet til personer, der ønsker at forberede sig til en karriere som underviser eller accelerere deres nuværende karrieremuligheder til det næste niveau. Med det stadigt voksende teknologitempo og stadigt skiftende læringsbehov er kontinuerlig innovation blevet en nødvendighed for at opretholde den globale økonomi. Programmet er designet til at fremme talent for uddannelsessektoren, som efterspørges af nutidens videnbaserede økonomi.

    • Manhattan, USA

    Fuldtid, Deltid

    90 timer

    Blandet

    Engelsk

    Ph.D. i Curriculum and Instruction er designet til avancerede studerende, der søger fokus på uddannelsesforskning og stipendium i lokale, nationale eller internationale omgivelser. Gennem deres forskningsspecialisering bidrager kandidater med deres ekspertise som fakultet i karrierer inden for videregående uddannelser, stillinger i forskningsorganisationer eller andre indstillinger, der kræver uddannelsesforskning.

    • Richmond, USA

    Fuldtid, Deltid

    2 år

    På campus

    Engelsk

    Designet til forskningsorienterede ph.d.-studerende, der ønsker at fremme studerendes succes i uddannelsesmiljøer, ph.d. i uddannelse, koncentration i pædagogisk psykologi-grad er ideel til studerende, der ønsker at specialisere sig i præstationsmotivation og andre relaterede sociale processer.

    • Kaunas, Litauen

    Fuldtid, Deltid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    Ansøgere til ph.d.-studier inden for det pædagogiske område optages gennem en åben konkurrence efter det valgte afhandlingsemne særskilt til hver ph.d.-institution, der har fået tildelt den fælles ret til ph.d.-studier.Ansøgere kan højst ansøge om to forskellige afhandlingsemner.

    • Brighton, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid, Deltid

    5 år

    På campus

    Engelsk

    • Rochester, USA

    Fuldtid, Deltid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    Farveforskning ved RIT omfatter så forskellige områder som medicinsk datavisualisering, computergrafik og animation, kunstbevarelse, spektrale og rumlige målinger af materialer, farveudskrivning, digital fotografering, film og tv og modellering af vores opfattelser til brug ved definition af farve kvalitet.

    • Kaunas, Litauen

    Fuldtid, Deltid

    På campus

    Engelsk

    • Englewood, USA

    Fuldtid, Deltid

    1 År

    Fjernundervisning, På campus

    Engelsk

    American International Theism University har noget for enhver smag. Nu med vores Accelerated Degree Programs kan du gennemføre din kandidatgrad eller doktorgrad på op til tre år. Hvert kursus tilbyder seks kredit timer og varer i seks uger. Lad dit hårde arbejde og din dedikation betale sig ved at opnå din grad på halvdelen af tiden. Tilmelding er åben, og studerende kan starte programmet når som helst. Alle kurser finder sted i klasseværelser med et fakultetsmedlem, der giver en-til-en mentorordning. Studerende har også fri adgang til vores omfattende Study Tactics and Resources Center, der tilbyder links til fagrelaterede websteder, biblioteker, artikler og forskningsassistance.

    • Stirling, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid, Deltid

    36 Måneder

    På campus

    Engelsk

    Ph.d. i TESOL (Teaching English to Speakers of Other Languages) Research er et unikt kursus, der hjælper dig med at udvikle dine forskningsfærdigheder til et professionelt niveau og understøtter din læring gennem underviste moduler.

    • London, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid, Deltid

    På campus

    Engelsk