PHDSTUDIES

Deltid Uddannelse Keele - Uddannelse -uddannelser i Keele Uddannelse , Keele

En ph.d. eller Doctor of Philosophy er en akademisk postgraduate grad tildeles af universiteterne. Når man opnår en PhD han eller hun kan ofte blive omtalt som en læge.

I sin bredeste forstand, kan uddannelse defineres som enhver formativ oplevelse, der har en form for effekt på en person. Dette dermed kan påvirke den måde, den enkelte, eller studerende, tror, ​​føler eller handler. Pædagogik er en vigtig begreb i uddannelse, der refererer til den metode i undervisningen.

 

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

Deltid Uddannelse Keele - Tag din Uddannelse i Keele. Få alle Uddannelse program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Uddannelse, Keele Filter

MPhil / Ph.d.-uddannelse

Keele University
PhD
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

Forskning i uddannelsespolitikken trækker på en mangfoldighed af intellektuelle traditioner, herunder kritisk socialpolitik, poststrukturalistiske teorier om styring, feminism ...

Læs mere