PHDSTUDIES

Deltid Uddannelse Sarasota - Uddannelse -uddannelser i Sarasota Uddannelse , Sarasota

En ph.d., også kendt som en dr.phil grad, er en doktorgrad tildeles af et universitet til det akademiske, der har opfyldt alle nødvendige kvalifikationer og kan nu betragtes som en læge i hans eller hendes akademiske felt.

Uddannelse er defineret som processen med at erhverve viden i enhver form, hvad enten det er overbevisninger, vaner, færdigheder eller værdier. Der er mange måder for enkeltpersoner at forfølge og modtage undervisning. Nogle metoder kan indebære undervisning, storytelling, åbne diskussioner, uddannelse og forskning.

 

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Sarasota ligger i Sarasota County, Florida, USA. Sarasota er en populær golfdestination. Sammen med golfbaner parker og rekreative faciliteter gør byen til et ideelt sted at bo og studere.

Deltid Uddannelse Sarasota - Tag din Uddannelse i Sarasota. Få alle Uddannelse program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Uddannelse, Sarasota Filter

Ph.d. i uddannelse

American International Theism University
PhD
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet
Online

American International Theism University har noget for enhver smag. Nu med vores Accelerated Degree Programs kan du gennemføre din kandidatgrad eller doktorgrad på op til tre ...

Læs mere