PHDSTUDIES

Deltid Uddannelse Milwaukee - Uddannelse -uddannelser i Milwaukee Uddannelse , Milwaukee

En ph.d. eller Doctor of Philosophy er en akademisk postgraduate grad tildeles af universiteterne. Når man opnår en PhD han eller hun kan ofte blive omtalt som en læge.

Nogle elever kan vælge at uddanne sig, selv om de fleste uddannelse udføres under vejledning af en lærer eller instruktør. Videregående uddannelse er ofte overvåget af en professor. Uddannelse kan forekomme i en lang række indstillinger, enten formelle eller uformelle.

 

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Milwaukee er den største by i staten Wisconsin, USA. Byens 's befolkning er 600k med en anslået samlet 1,7 mio Milwaukee hovedstadsområdet (2009). Milwaukee 's menneskets historie begynder med American Indian mennesker, der levede nær sammenløbet af Milwaukee ' s tre floder i Lake Michigan i århundreder.

Deltid Uddannelse Milwaukee - Tag din Uddannelse i Milwaukee. Få alle Uddannelse program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

3 Resultater i Uddannelse, Milwaukee Filter

Ph.d. eller Ed.D. i ledelse til fremme af læring og tjenester

Cardinal Stritch University
PhD
Doctor of Education
<
Deltid
<
6 semestre
Engelsk
på universitet

Den Doktorgrad i Ledelse for Advancement of Learning og Service giver avancerede studier i ledelse, der forbereder kandidater til at yde væsentlige bidrag til deres organisati ...

Læs mere

Ph.d. eller Ed.D. i ledelse til fremme af læring og service i de videregående uddannelser

Cardinal Stritch University
PhD
Doctor of Education
<
Deltid
<
6 semestre
Engelsk
på universitet

Den Doktorgrad i Ledelse for Advancement of Learning og service i de videregående uddannelser (Ed.D. eller Ph.D.) vil forberede dig til at yde væsentlige bidrag til din organi ...

Læs mere

Ph.d. i sprog og læsefærdigheder

Cardinal Stritch University
PhD
<
Deltid
<
6 semestre
Engelsk
på universitet

Den Doktorgrad i sprog og Literacy (Ph.D.) program forbereder dig til at fungere som en læse- leder, der forstår teoretiske og instruktions modeller for læsefærdigheder, genke ...

Læs mere