PHDSTUDIES

Deltid Uddannelsesforskning Asien - Uddannelsesforskning -programmer Uddannelsesforskning Asien

Ph.d. er en ph.d.-grad, specielt kaldes en "læge i filosofi " grad. Det er vildledende, fordi indehavere af en ph.d. ikke nødvendigvis filosoffer (medmindre de tjent deres grad i filosofi!). Det er sagt, ph.d. modtagere er i stand til at engagere sig i tankeeksperimenter, ræsonnere om problemer og løse problemer i avancerede måder.

Studerende, der gennemfører en del af deres uddannelse i Asien vokser i antal. I øjeblikket, det andet og det tredje største økonomier er i Asien. Uden begrænsning, har eleverne beskrev deres tid i Asien som den bedste oplevelse af deres liv. I dag er tre af de fire mest befolkede lande i verden er i Asien: Kina, Indien og Indonesien.

Deltid Uddannelsesforskning Asien - Tag din Uddannelsesforskning Asien. Få alle Deltid Uddannelsesforskning program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

2 Resultater i Uddannelsesforskning, Asien Filter

Ph.d. i individualiseret tværfagligt program (forskningsområde)

The Hong Kong University of Science and Technology
PhD
Sep 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;6 år
Engelsk
på universitet

Doctor of Philosophy (Ph.D.) programmer i individuelt tværfagligt program (forskningsområde) er designet til studerende, der har velformulerede forskningsmål, som ikke kan nås ...

Læs mere

Doktor i Filosofi (Uddannelse) (Forskning)

Taylor’s University
PhD
Engelsk
på universitet

Kandidater, der søger ph.d. (uddannelse), skal udvikle en selvstændig tænkningstilgang og en unik ekspertise inden for deres egen forskningsinteresse. Uafhængig forskning kræv ...

Læs mere