PHDSTUDIES

Deltid Undervisning Asien - Undervisning -programmer Undervisning Asien

Krav til ph.d.-uddannelsen indebærer ofte den studerende allerede har fået en kandidatuddannelse. Derudover skal der indsendes en afhandling eller en disputats primært består af originale akademisk forskning. I nogle lande kan dette arbejde engang behøver at blive forsvaret foran et panel.

Studerende, der studerer undervisning lærer at undervise andre i specifikke områder. Programmer kan kombinere viden på et bestemt område med de værktøjer og metoder for at kunne dele denne viden med andre individer.

Asien er verdens 's største og mest folkerige kontinent, som ligger primært i de østlige og nordlige halvkugle. Det dækker 8,7% af jordens 's samlede areal og består 30% af sit areal.

Deltid Undervisning Asien - Tag din Undervisning Asien. Få alle Deltid Undervisning program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

4 Resultater i Undervisning, Asien Filter

Hong Kong Ph.d.-stipendieordning

The Hong Kong Polytechnic University Department of English
PhD
Sep 2021
<
Fuldtid
<
3 år
01 Dec 2020
Engelsk
på universitet

Denne ordning giver elever fra hele verden mulighed for at studere for en ph.d.-studerende i et af Hongkongs højtrangerede universiteter.

Læs mere

Doktor i filosofi (ph.d.) i matematikundervisning

UAEU United Arab Emirates University
PhD
Aug 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
4 år
28 Feb 2021
Engelsk
på universitet

Hovedmålet med matematikundervisningskoncentration er at udvikle undervisere med forståelse af matematik og dens undervisning og læring og at forberede dem til at arbejde som ...

Læs mere

Ph.d. i ingeniørvidenskab og fysik

Heriot-Watt University Dubai
PhD
<
Fuldtid
<
3 år
Engelsk
på universitet

School of Engineering and Physical Sciences lægger en meget høj værdi på at sætte folk i stand til at få en ph.d.-grad (doktor i filosofi) ved forskning og er glade for at kun ...

Læs mere

Ph.d. i undervisning i engelsk som fremmedsprog (TEFL)

University of Tehran, Kish International Campus
PhD
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

Ph.d.-uddannelsen i TEFL er designet til de studerende, der er villige til at fremme deres pædagogiske viden i engelsk sprogundervisning, forskningsmetoder, interkulturel komm ...

Læs mere