PHDSTUDIES.DK

Deltid Byudvikling -programmer, Søg efter den bedste Byudvikling programmer her! - Byudvikling

Optjening en Ph.D. kræver udvidet undersøgelse og intens mental anstrengelse. En ph.d. er en akademisk undersøgelse, hvor du koncentrerer i fire til seks år efter, at få din kandidatgrad, og det fører, hvis det lykkes, til en ph.d.-grad, den højeste akademiske grad.

Byudvikling henviser til de økonomiske, sociale og miljømæssige aspekter i forbindelse med den rolle, urban design. Fælles områder af undersøgelsen planlægger og byudvikling, historie og teori om byudvikling og urbane landskab og kulturarv.

Deltid Byudvikling Programmer: Søg her for Byudvikling -programmer. Få alle skole og Deltid Byudvikling oplysninger directely, spare tid og kontakte Byudvikling indlæggelser her!

2 Resultater i Byudvikling Filter

Ed.D. i byerne ledelse

Kean University
på universitet Fuldtid Deltid September 2019 USA New York Union + 1 mere

Den Kean Ed.D. program i Urban Leadership er en 90-kredit program, der forbereder dedikeret pædagogiske ledere, der forstår og værdsætter de udfordringer, byområder og som er i stand til at gøre en positiv forskel i statens byerne skoler, uddannelsesinstitutioner agenturer og lokalsamfund.

Ph.d. i geografi og byplanlægning

UAEU United Arab Emirates University
på universitet Fuldtid Deltid 4 år August 2020 Forenede Arabiske Emirater Al Ain + 1 mere

Ph.D. inden for geografikoncentration giver avanceret viden om de nyeste teorier inden for GIS-området såsom GIS-modellering, internet / mobil GIS og GIS