PHDSTUDIES

Deltid Byudvikling Nordamerika - Byudvikling -programmer Byudvikling Nordamerika

En ph.d., også kendt som en dr.phil grad, er en doktorgrad tildeles af et universitet til det akademiske, der har opfyldt alle nødvendige kvalifikationer og kan nu betragtes som en læge i hans eller hendes akademiske felt.

Studerende, der studerer byudvikling kan lære at analysere bypolitikken og udvikle kvarteret handlingsplaner. Programmer kan fokusere på temaer som urban boliger, finansiering urban infrastruktur, byggemodning, integreret planlægning og forvaltning af bymiljøet.

Spanning 23 lande, Nordamerika er kontinent fyldt med pædagogiske muligheder. Studerende har mulighed for at lære flere sprog og udvikle en forståelse af vidt forskellige kulturer.

Deltid Byudvikling Nordamerika - Tag din Byudvikling Nordamerika. Få alle Deltid Byudvikling program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

2 Resultater i Byudvikling, Nordamerika Filter

Ed.D. i byerne ledelse

Kean University
PhD
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

Den Kean Ed.D. program i Urban Leadership er en 90-kredit program, der forbereder dedikeret pædagogiske ledere, der forstår og værdsætter de udfordringer, byområder og som er ...

Læs mere

Doktorgrad i videnskab antropologiske områder

Universidad Autonoma de Aguascalientes
PhD
<
Fuldtid
<
3 år
Spansk
på universitet

Doktorgrad i Sciences i antropologiske områder er et tværministerielt og tværfagligt program, der tilbydes af Center for Design og Byggeri Sciences, involveret departementerne ...

Læs mere