PHDSTUDIES

Deltid Bydesign Europa - Bydesign -programmer Bydesign Europa

Den mest populære doktorgrad er dr.phil eller Ph.D. Ph.d og andre studieaktiviteter doktorgrader forbereder kandidatstuderende til at lancere nye planer, der føjer til den fælles videnbase af feltet. Kandidater til og indehavere af Ph.D. ofte søger erhverv, som professorer og forskere, men mange også gå videre til forskellige roller i de velgørende, offentlige og private sektor.

Urban design studerende lærer den fysiske organisering af byer i form af arkitektur, infrastruktur, motorvej design og så videre. Det indebærer også oprettelse og implementering af forskellige processer beregnet til at give mulighed for en vellykket fremtidig planlægning og udvikling.

Europe, en af ​​verdens 's syv kontinenter, er normalt kendt som den vestligste halvø Eurasien. Næstmindste kontinent med 10.180.000 (km2), området grupperer 50 lande.

Deltid Bydesign Europa - Tag din Bydesign Europa. Få alle Deltid Bydesign program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

2 Resultater i Bydesign, Europa Filter

Officielle ph.d.-program i arkitektur og urbanisme

Universidade da Coruña
PhD
Okt 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;6 semestre
01 Aug 2021
Spansk
på universitet

Det officielle program for Doktorgrad i "arkitektur og byplanlægning" er arrangeret af universitetet i A Coruña. At være en enkelt grad i University System of Galicien har til ...

Læs mere

Ph.d. i regional videnskab og økonomisk geografi

GSSI - Gran Sasso Science Institute
PhD
<
Fuldtid
<
4 år
Engelsk
på universitet

Ph.D. Program i "Regional videnskab og økonomisk geografi" er unikt i verden. Det er et tværfagligt program beregnet til studerende med forskellig baggrund, herunder anvendte ...

Læs mere