PHDSTUDIES.DK

Deltid Bydesign A Coruña - Bydesign -uddannelser i A Coruña Bydesign , A Coruña

En ph.d., også kendt som en dr.phil grad, er en doktorgrad tildeles af et universitet til det akademiske, der har opfyldt alle nødvendige kvalifikationer og kan nu betragtes som en læge i hans eller hendes akademiske felt.

Urban design er en praksis har til formål at bidrage til at forme byer, mens etablering og gennemførelse af planer for at give mulighed for fremtidig vækst. Fælles områder af undersøgelsen for studerende i urban design omfatter arkitektonisk design, byplanlægning, motorvej engineering og landskabsdesign.

Spanien (Spansk: España) er et mangfoldigt land deler den iberiske halvø med Portugal i den vestlige ende af Middelhavet. Spanien betragtes som en eksotisk land i Europa på grund af sin venlige indbyggere og afslappet livsstil. Den normale varighed for University kurser i Spanien er 4 år, med undtagelse af medicin og dobbelte grader, som er 6.. Madrid og Barcelona er velkendte byer rundt verden for sit køkken, pulserende natteliv, og verdensberømte folklore og festligheder.

Deltid Bydesign A Coruña - Tag din Bydesign i A Coruña. Få alle Bydesign program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Bydesign, A Coruña Filter

Officielle ph.d.-program i arkitektur og urbanisme

Universidade da Coruña
på universitet Fuldtid Deltid 3 - 5 år September 2019 Spanien A Coruña + 1 mere

Det officielle program for Doktorgrad i "arkitektur og byplanlægning" er arrangeret af universitetet i A Coruña. At være en enkelt grad i University System of Galicien har til formål at indsamle forskningsaktiviteter i disse discipliner i den selvstyrende region Galicien, men uden at give afkald sin ekspansion nationalt og internationalt.