close

Filtre

Se resultater

Videnskabsstudier i Botswana - Videnskabsstudier-uddannelser i Botswana Videnskabsstudier

En ph.d., også kendt som en dr.phil grad, er en doktorgrad tildeles af et universitet til det akademiske, der har opfyldt alle nødvendige kvalifikationer og kan nu betragtes som en læge i hans eller hendes akademiske felt. Studerende interesseret i videnskabsstudier kan finde programmuligheder over hele verden. Feltet er udvidet til at omfatte samspillet mellem videnskab og politik eller viden… Læs mere

En ph.d., også kendt som en dr.phil grad, er en doktorgrad tildeles af et universitet til det akademiske, der har opfyldt alle nødvendige kvalifikationer og kan nu betragtes som en læge i hans eller hendes akademiske felt.

Studerende interesseret i videnskabsstudier kan finde programmuligheder over hele verden. Feltet er udvidet til at omfatte samspillet mellem videnskab og politik eller videnskab og hverdagen. Nogle eksempler omfatter forurening, bioetik og in vitro-befrugtning.

Botswana ligger i det sydlige Afrika, og har gjort betydelige fremskridt i udviklingen af ​​sin videregående uddannelsessystem. Opdagelsen af ​​diamanter betydeligt øgede indtægter for nationen, og meget af disse indtægter er blevet kanaliseret ind i at forbedre skoler og gymnasier.

Videnskabsstudier i Botswana - Tag din PhD i Botswana. Alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
Botswana International University Of Science And Technology
Palapye, Botswana

Ph.d.-afhandling Forskning i geologiske videnskaber

Ph.d.-afhandling Forskning i geologiske videnskaber -
PhD
Engelsk
Sep 2020
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her