Filter
PhD
Hongkong Studietype: Alle Hastighed: Alle

Videnskabsstudier i Hongkong - Videnskabsstudier-uddannelser i Hongkong Videnskabsstudier

Krav til ph.d.-uddannelsen indebærer ofte den studerende allerede har fået en kandidatuddannelse. Derudover skal der indsendes en afhandling eller en disputats primært består af originale akademisk forskning. I nogle lande kan dette arbejde engang behøver at blive forsvaret foran et panel.

Videnskabsstudier undersøger sociale, historiske og filosofiske spørgsmål ved hjælp af observation og eksperimentering. Studerende på dette område har mulighed for at lære forskellige metoder, og så kan de ofte vælge et emne, som skal udføre forskning.

Hong Kong, fundet på den sydlige kyst af Kina, landet er en af ​​de to særlige administrative områder i Republikken Kina. Hong Kong 's videregående uddannelse er placeret i Englands struktur såvel som internationale systemer. Det styres af landet 's Education Bureau.

Videnskabsstudier i Hongkong - Tag din PhD i Hongkong. Alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Videnskabsstudier, Hongkong

The Hong Kong University of Science and Technology

HKUST har tegnet de bedste ph.d.-studerende fra hele verden gennem Hong Kong Ph.d.-stipendieordning (HKPFS), der blev oprettet af Hong Kong Research Grants Council. ... [+]

HKUST har tegnet de bedste doktorgradsstuderende fra hele verden gennem Hong Kong PhD Fellowship Scheme (HKPFS), oprettet af Hong Kong Research Grants Council. HKUST har rekrutteret det største antal HKPFS-vindere blandt de lokale institutioner, der kommer fra 40 lande og regioner. Da mere end 10% af vores ph.d.-studerende er HKPFS-stipendiater, ved at slutte sig til os, vil du finde dig selv at være en del af et usædvanligt stærkt forskersamfund.

En prestigefuld og fuldt finansieret mulighed for dine ph.d.-studier

1. Stipend: HK $ 309.600 (~ US $ 39.700) om året, i 4 år 2. Excellent Research Award: HK $ 40.000 (~ US $ 5.000) i det første studieår... [-]

Hongkong Hong Kong
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk