PHDSTUDIES

Deltid Videnskabsstudier Mellemamerika og Caribien - Videnskabsstudier -programmer Videnskabsstudier Mellemamerika og Caribien

En ph.d. eller Doctor of Philosophy er en akademisk postgraduate grad tildeles af universiteterne. Når man opnår en PhD han eller hun kan ofte blive omtalt som en læge.

Videnskabsstudier undersøger sociale, historiske og filosofiske spørgsmål ved hjælp af observation og eksperimentering. Studerende på dette område har mulighed for at lære forskellige metoder, og så kan de ofte vælge et emne, som skal udføre forskning.

Mellemamerika er den centrale geografiske region of the Americas. Det er den sydligste, Isthmian del af det nordamerikanske kontinent, der forbinder med Sydamerika på den sydøstlige.

Deltid Videnskabsstudier Mellemamerika og Caribien - Tag din Videnskabsstudier Mellemamerika og Caribien. Få alle Deltid Videnskabsstudier program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Videnskabsstudier, Mellemamerika og Caribien Filter

Doktorgrad i kunst og videnskab

International University For Graduate Studies - IUGS
PhD
Sep 2020
<
Undervisning både online og på universitetet
<
Deltid
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

The Doctor of Philosophy (ph.d.) kan gennemføres inden for et fag inden for de pågældende fagområder. Graden tilbyder ABDS eller dem, der har tjent tres-seks graduate kreditte ...

Læs mere