$close

Filtre

Se resultater

Virksomhedsanalyse-programmer, Søg efter den bedste PhD-programmer her! - PhD

Lærere, der ønsker at fortsætte deres uddannelse efter en kandidatuddannelse, kan vælge at forfølge en doktor i filosofi. På de fleste universiteter er ph.d. den højeste akademiske pris tilgængelig og kan tage tre år eller mere at fuldføre. Hvad er en PhD i Business Analytics? Virksomhedsanalyse er undersøgelsen af ​​tidligere forretningsresultater for at få perspektiv og indsigt… Læs mere

Lærere, der ønsker at fortsætte deres uddannelse efter en kandidatuddannelse, kan vælge at forfølge en doktor i filosofi. På de fleste universiteter er ph.d. den højeste akademiske pris tilgængelig og kan tage tre år eller mere at fuldføre.

Hvad er en PhD i Business Analytics? Virksomhedsanalyse er undersøgelsen af ​​tidligere forretningsresultater for at få perspektiv og indsigt i fremtidig forretningsplanlægning. Kurser kan fokusere på forskningsteknikker og stor datatolkning for at hjælpe deltagerne til at analysere forretningsmodeller og organisationer. De nøjagtige kurser, der indgår i denne type program, kan omfatte supply chain analyse, datastrukturer, strukturelle ligningsmodellering, sundhedssystemteknik og multivariate statistiske analyser. Mange universiteter indarbejder afhandlinger, foredrag og diskussioner i et ph.d.-program.

Denne forskningsbaserede uddannelse giver deltagerne mulighed for at finpudse deres kritiske tænkning, forskning og selvdisciplinfærdigheder. Ikke kun gør disse evner grundlag for et vellykket erhvervsliv, men de kan også hjælpe kandidater med at gøre smarte forretningsmæssige og økonomiske træk i deres personlige liv.

Udgifterne til et ph.d.-program kan afhænge af skolen, programmets varighed, kurser og undervisningsmetoder. Fordi der er så mange variabler, kan undervisningen være anderledes. Ansøgere, der ønsker et skøn, bør kontakte universiteter.

Hvilken karriere kan en ph.d. i Business Analytics føre til? Der er visse variabler, der kan påvirke karrieremuligheder, såsom anden uddannelse og tidligere ansættelse af studerende. Nogle kandidater kan fortsætte med at blive supply chain ledere, ledelsesanalytikere, forskningsanalytikere, datavidenskabsfolk, produktionsoperationsledere, projektspecialister, markedsanalytikere, professorer, forskere og stordataanalysespecialister.

Hvor kan du modtage en PhD i Business Analytics? Mange skoler over hele verden har online og on-campus programmer. For at ansøge eller lære mere, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
IMT School for Advanced Studies Lucca
Lucca, Italien

Økonomi, Netværk og Business Analytics er et af de fire feltspecifikke spor, der tilbydes og er under "Systems Science" Ph.d.-programmet.

Økonomi, Netværk og Business Analytics er et af de fire feltspecifikke spor, der tilbydes og er under "Systems Science" Ph.d.-programmet. -
PhD
Fuldtid
3 - 4 år
Engelsk
på universitet
 
The Hong Kong University of Science and Technology
Hong Kong, Hongkong

I den digitale æra, efter fremskridt inden for innovative teknologier, vokser datahåndteringen i et hidtil uset tempo. Den datadrevne verden åbner enorme muligheder og mulighe ... +

I den digitale æra, efter fremskridt inden for innovative teknologier, vokser datahåndteringen i et hidtil uset tempo. Den datadrevne verden åbner enorme muligheder og muligheder for virksomheder og virksomheder for alle brancher, da de kan gøre brug af dataoplysningerne til at skabe værdi for deres forretning. Som en forstyrrende konsekvens af den digitale revolution er datavidenskab og analyse blevet et fremvoksende og tværfagligt felt, der kræver viden og færdigheder på mange områder som datalogi, statistik og matematik. -
PhD
Fuldtid
3 - 4 år
Engelsk
på universitet