Deltid Virksomhedsanalyse -programmer, Søg efter den bedste Virksomhedsanalyse programmer her! - Virksomhedsanalyse

Krav til ph.d.-uddannelsen indebærer ofte den studerende allerede har fået en kandidatuddannelse. Derudover skal der indsendes en afhandling eller en disputats primært består af originale akademisk forskning. I nogle lande kan dette arbejde engang behøver at blive forsvaret foran et panel. Business Analytics studier dækker de teknologier og kompetencer udnyttes i undersøgelsen og analysen… Læs mere

Krav til ph.d.-uddannelsen indebærer ofte den studerende allerede har fået en kandidatuddannelse. Derudover skal der indsendes en afhandling eller en disputats primært består af originale akademisk forskning. I nogle lande kan dette arbejde engang behøver at blive forsvaret foran et panel.

Business Analytics studier dækker de teknologier og kompetencer udnyttes i undersøgelsen og analysen af ​​de sidste opførelser af virksomheder med det mål at få den rette indsigt at kunne drive forretning planlægning. Det indebærer at gøre forretningsmæssige beslutninger baseret på statistikker og data.

Deltid Virksomhedsanalyse Programmer: Søg her for Virksomhedsanalyse -programmer. Få alle skole og Deltid Virksomhedsanalyse oplysninger directely, spare tid og kontakte Virksomhedsanalyse indlæggelser her!

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
IMT School for Advanced Studies Lucca
Lucca, Italien

Økonomi, Netværk og Business Analytics er et af de fire feltspecifikke spor, der tilbydes og er under "Systems Science" Ph.d.-programmet.

Økonomi, Netværk og Business Analytics er et af de fire feltspecifikke spor, der tilbydes og er under "Systems Science" Ph.d.-programmet. -
PhD
Fuldtid
3 - 4 år
Engelsk
Okt 2020
på universitet
 

TIP! If you represent a school and want to add your programs to our listings, contact us here