$close

Filtre

Se resultater

Visuelt design-programmer, Søg efter den bedste PhD-programmer her! - PhD

At få en ph.d.-grad, eller ph.d., er et beundringsværdigt mål. Stien til at få ph.d. kan være svært, men at opnå det er virkelig imponerende og kan hjælpe med at sikre, at eleverne er eksperter inden for deres fagområde. Hvad er en ph.d. i Visual Design? Visual design er processen med at bruge billeder til at kommunikere med mennesker. De, der studerer visuelt design, kan lære at anven… Læs mere

At få en ph.d.-grad, eller ph.d., er et beundringsværdigt mål. Stien til at få ph.d. kan være svært, men at opnå det er virkelig imponerende og kan hjælpe med at sikre, at eleverne er eksperter inden for deres fagområde.

Hvad er en ph.d. i Visual Design? Visual design er processen med at bruge billeder til at kommunikere med mennesker. De, der studerer visuelt design, kan lære at anvende elementer som farve, form, størrelse og justering for bedre at få deres mening til et publikum gennem de billeder, de opretter. Dette felt kan indeholde mange af de samme aspekter, der er lært i grafisk design, samt andre begreber som dem, der anvendes i visuel kommunikation.

At have en grad i visuelle design kan hjælpe en person til bedre at udtrykke deres kreativitet, samtidig med at det sandsynligvis tjener en bedre levetid, end de ville forfølge kunst. Studerende kan lære at præsentere information på en tiltrækkende måde, hvilket gør dem mere overbevisende, og de kan erhverve ny viden om, hvordan man bedst kan kombinere elementer som farve og form.

En ph.d. kan tage flere år at tjene og kræver normalt, at den studerende gennemfører en bachelor eller masteruddannelse først. Udgifterne til graden kan være forskellige alt efter hvor universitetet er, eller hvis kurset er online.

At få en ph.d. i Visual Design kan potentielt åbne flere karriereveje og kan omfatte muligheder for freelance arbejde. Ikke alene kan elever forfølge en karriere som grafisk designer, men de kunne også undersøge job som webudvikler, illustratør og animator. Undervisning af andre som professor eller instruktør er også en mulighed. At have en sådan høj grad af grad ville sandsynligvis hjælpe enkeltpersoner stige hurtigt til toppen af ​​den karrierevej de besluttede at forfølge.

At finde den rigtige skole behøver ikke at være en byrde. Der er generelt mange kurser til rådighed på universiteter eller online. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
Rochester Institute of Technology (RIT)
Rochester, USA

Farveforskning ved RIT omfatter så forskellige områder som medicinsk datavisualisering, computergrafik og animation, kunstbevarelse, spektrale og rumlige målinger af materiale ... +

Farveforskning ved RIT omfatter så forskellige områder som medicinsk datavisualisering, computergrafik og animation, kunstbevarelse, spektrale og rumlige målinger af materialer, farveudskrivning, digital fotografering, film og tv og modellering af vores opfattelser til brug ved definition af farve kvalitet. -
PhD
Fuldtid
4 år
Engelsk
Aug 2022
på universitet
 
香港嶺南大學
Tuen Mun, Hongkong

Visual Studies at Lingnan er en selvstændig afdeling med fokus på følgende kerneunderdiscipliner: kunsthistorie, filmstudier og filosofisk æstetik.

Visual Studies at Lingnan er en selvstændig afdeling med fokus på følgende kerneunderdiscipliner: kunsthistorie, filmstudier og filosofisk æstetik. -
PhD
Fuldtid
30 - 72 måneder
Engelsk
Sep 2022
på universitet