close

Filtre

Se resultater

Deltid Visuelt design -programmer, Søg efter den bedste Visuelt design programmer her! - Visuelt design

En dr.phil grad, korte Ph.D er en avanceret akademisk grad optjent på forskellige områder, der betyder store interesser og resultater inden for forskning. En visuel design program giver de studerende med en række praktiske færdigheder. Nogle af de emner, der tilbydes, kan omfatte tegning form og rum, komposition og medier, elementer og organisering i design og farve teori og praktisk anvendels… Læs mere

En dr.phil grad, korte Ph.D er en avanceret akademisk grad optjent på forskellige områder, der betyder store interesser og resultater inden for forskning.

En visuel design program giver de studerende med en række praktiske færdigheder. Nogle af de emner, der tilbydes, kan omfatte tegning form og rum, komposition og medier, elementer og organisering i design og farve teori og praktisk anvendelse.

Deltid Visuelt design Programmer: Søg her for Visuelt design -programmer. Få alle skole og Deltid Visuelt design oplysninger directely, spare tid og kontakte Visuelt design indlæggelser her!

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
香港嶺南大學
Tuen Mun, Hongkong

Visual Studies at Lingnan er en selvstændig afdeling med fokus på følgende kerneunderdiscipliner: kunsthistorie, filmstudier og filosofisk æstetik.

Visual Studies at Lingnan er en selvstændig afdeling med fokus på følgende kerneunderdiscipliner: kunsthistorie, filmstudier og filosofisk æstetik. -
PhD
Fuldtid
Deltid
30 - 72 måneder
Engelsk
på universitet