$close

Filtre

Se resultater

Bankvirksomhed-programmer, Søg efter den bedste PhD-programmer her! - PhD

En doktor i filosofi er en af ​​de højeste akademiske priser, der tilbydes på de fleste universiteter. De fleste ph.d.-uddannelser kræver, at eleverne har gennemført en kandidatgrad inden registrering. En ph.d.-grad kan optjenes i tre års fuldtidsstudie. Hvad er en PhD i Banking? Det er et videregående akademisk program fokuseret på processer og procedurer i forbindelse med bankvirkso… Læs mere

En doktor i filosofi er en af ​​de højeste akademiske priser, der tilbydes på de fleste universiteter. De fleste ph.d.-uddannelser kræver, at eleverne har gennemført en kandidatgrad inden registrering. En ph.d.-grad kan optjenes i tre års fuldtidsstudie.

Hvad er en PhD i Banking? Det er et videregående akademisk program fokuseret på processer og procedurer i forbindelse med bankvirksomhed. Kurser kan fokusere på økonomi, økonomi, kundeservice og andre principper, der kræves for succesfuld bankvirksomhed. De nøjagtige kurser, der tages i denne type uddannelse, kan være avanceret studie i penge- og bank-, bank- og finanssystemer, bankprincipper, verdensbankens historie, principper og begreber for corporate banking og banklovgivning. Nogle universiteter kan tilbyde kurser indarbejdet med forskning, forelæsninger, diskussioner og afhandlinger.

At tage et højt niveau i bankarbejde kan hjælpe eleverne med at gøre sig klar til en akademisk eller professionel karriere. De færdigheder, der opnås gennem denne uddannelse, såsom kvantitative færdigheder, kommunikation og ledelse, kan gøre kandidater mere konkurrencedygtige ansøgere og savvier forbrugere.

Der er ingen universelle omkostninger til et ph.d.-program. Undervisningen afhænger ofte af skolen, dens placering, programmet og dets varighed. Hvis ansøgere ønsker at få et skøn, kan de spørge universiteterne direkte.

Studerende, der studerer banklægning på doktorgradsniveau, er ofte parat til at påtage sig ledende roller i branchen. Nogle kandidater kan bruge denne uddannelse til at blive professorer, børsmæglere, kundeforbindelsesledere, virksomhedsledere, finansielle analytikere, kreditkontrolforvaltere, bankforskere, statistikere og kundeplejere. De tidligere uddannelses- og arbejdsstillinger hos lærde kan spille en stor rolle i de karriere, de er i stand til at forfølge efter eksamen.

Doktorgradsprogrammer tilbydes online og på campus på universiteter over hele verden. Hvis du er klar til at lære mere, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
HCMC Banking University
Ho Chi Minh-byen, Vietnam

International Ph.D. program inden for bank - finans - iPhD BF - er et træningsprogram for samarbejde mellem University of Bolton - Top 10 i Storbritannien - og Banking Univers ... +

International Ph.D. program inden for bank - finans - iPhD BF - er et træningsprogram for samarbejde mellem University of Bolton - Top 10 i Storbritannien - og Banking University Ho Chi Minh City (BUH); er det første og eksklusive internationale ph.d.-program, der er specialiseret i bank - finansiering på dette tidspunkt, og som er godkendt af Ministeriet for Uddannelse og Uddannelse i Vietnam. iPhD BF håber at iPhD BF håber at hjælpe ph.d.-studerende med at nærme sig internationale forskningsstandarder under vejledning af prestigefyldte professorer fra University of Bolton samt fra BUHs partneruniversiteter i de øverste 1% af verden i Storbritannien og Frankrig, USA, Australien, New Zealand. -
PhD
Vietnamesisk, Engelsk
på universitet