PHDSTUDIES

Fransk Afrika - Fransk-programmer Fransk Afrika

Optjening en Ph.D. kræver udvidet undersøgelse og intens mental anstrengelse. En ph.d. er en akademisk undersøgelse, hvor du koncentrerer i fire til seks år efter, at få din kandidatgrad, og det fører, hvis det lykkes, til en ph.d.-grad, den højeste akademiske grad.

 

Fransk sprogstudier er tilgængelige på mange niveauer og fra forskellige former for institutioner. Kandidater fra et af disse programmer kan forvente at få adgang til kulturer over hele verden sammen med flere vigtige litterære og diplomatiske tekster.

Mange programmer i Afrika finder sted i en meget usædvanlig kulturelle og fysiske miljø, end de fleste studerende er bekendt med i de gode gamle dage. Komme til at kende til at tilpasse sig denne levevilkår er en del af sjov og udfordringen bor der. Udfordringen er intellektuelle, følelsesmæssige og fysiske.

Fransk Afrika - Tag din Fransk Afrika. Få alle PhD program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Fransk, Afrika Filter

Ph.d. på fransk

University of Johannesburg
PhD
Jan 2021
<
Fuldtid
<
3 år
Engelsk
på universitet

På et mere avanceret niveau (doktorgradsstudier) opfordres studerende til at samarbejde med os inden for vores fagområder, dvs. den moderne franske roman, selvbiografi; Modern ...

Læs mere