PHDSTUDIES

Fransk i Sydafrika - Fransk-uddannelser i Sydafrika Fransk

En dr.phil grad, korte Ph.D er en avanceret akademisk grad optjent på forskellige områder, der betyder store interesser og resultater inden for forskning.

En, der forfølger et fransk program kan forvente at få en vis grad af færdigheder i sproget. Hvorvidt programmet fokuserer på konversation evne eller litterære undersøgelser afhænger af institutionen, så de studerende bør være opmærksomme på læseplaner under ansøgningsprocessen.

Et land, der ligger til den sydlige spids af Afrika, Sydafrika, har en rig kultur, som du aldrig vil få nok af, mens touring eller studerer her. De sprog her omfatter Afrikaner og engelsk samt hollandsk. Den campus liv af det enorme sydafrikanske Universitet, Johannesburg eller noget andet universitet vil blive sind blæser. Du vil elske at interagere med Bantuerne her og det tropiske klima i regionen.

Fransk i Sydafrika - Tag din PhD i Sydafrika. Alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Fransk, Sydafrika Filter

Ph.d. på fransk

University of Johannesburg
PhD
Jan 2021
<
Fuldtid
<
3 år
Engelsk
på universitet

På et mere avanceret niveau (doktorgradsstudier) opfordres studerende til at samarbejde med os inden for vores fagområder, dvs. den moderne franske roman, selvbiografi; Modern ...

Læs mere