PHDSTUDIES

Fransk-programmer, Søg efter den bedste PhD-programmer her! - PhD

Forskningsbaserede doktorgrads- eller ph.d.-uddannelser er avancerede uddannelsesniveauer på uddannelsesniveau. Dette er det højeste niveau, der er tilgængeligt og kræver generelt, at eleverne først holder en kandidatgrad.

Hvad er en PhD på fransk? Et program på fransk på doktorgradsniveau forventer generelt, at eleverne lærer og har færdigheder på det sprog, der kan sammenlignes med en modersmål inden udgangen af ​​programmet. Studerende i et program studerer normalt alle aspekter af sproget, herunder grammatik, udtale, historie, dialekter og kultur. Programmer kan give eleverne mulighed for at specialisere sig inden for områder som litteratur, historie, lingvistik, antropologi, sociologi og præstationer. Studerende arbejder på at producere et forskningsprojekt, der viser, hvad der er blevet studeret i et program. De fleste programmer forventer elevernes endelige projekter til at yde et stort bidrag til feltet.

Efter at have gennemført et program skal eleverne have færdigheder til at hjælpe andre med at lære sproget og skrive og kommunikere på fransk. Derudover vil eleverne have opnået forsknings-, ledelses- og ledelsesevner, der kan bruges i fremtidige karriere.

Udgifterne til en ph.d.-uddannelse varierer. Studerende definerer generelt deres program gennem deres undersøgelser, hvilket kan påvirke omkostningerne. Studerende skal få prisoverslag fra deres skole.

Efter eksamen kan en person vælge at fortsætte med at arbejde i undervisning eller forskning. Kandidater kan også beslutte at blive lærere på lavere niveauer eller at arbejde i fransktalende lande som lærer. Andre karrieremuligheder omfatter undervisning i sproget til ikke-modersmålere og arbejder i fransktalende lande. Karrieremuligheder kan også være tilgængelige hos offentlige myndigheder eller arbejde med non-profit på internationale projekter. Studerende kan også arbejde med udgivelse, redigering eller skrivning.

Hvis du vil studere det franske sprog i dybden, så bør du overveje at tjene en PhD på fransk. Søg efter dit program nedenfor, og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

 

3 Resultater i Fransk Filter

Ph.d.-program i Francophonie og mangfoldighed

McMaster University Faculty of Humanities
PhD
<
Fuldtid
<
4 år
French (Canada)
på universitet

Det er et tværfagligt program på fire år, der er organiseret omkring litteraturer og kulturer i den fransktalende verden, herunder Frankrig. Vi inviterer kandidater med en tra ...

Læs mere

Ph.d. på fransk

University of Johannesburg
PhD
Jan 2021
<
Fuldtid
<
3 år
Engelsk
på universitet

På et mere avanceret niveau (doktorgradsstudier) opfordres studerende til at samarbejde med os inden for vores fagområder, dvs. den moderne franske roman, selvbiografi; Modern ...

Læs mere

PhD tysk og fransk filosofi

Faculty of Humanities, Charles University
PhD
<
Fuldtid
<
2 år
Tysk
Fransk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Dette ph.d.-program er annonceret til klasseværelset og fjernundervisning. Enhver, der er interesseret inden for klassisk og moderne tysk filosofi, den franske filosofi i det ...

Læs mere