close

Filtre

Se resultater

International lov-programmer, Søg efter den bedste PhD-programmer her! - PhD

De, der ønsker at søge videreuddannelse, der allerede har en bachelorgrad, kan beslutte at arbejde på ph.d. Denne type grad forbereder eleverne til at arbejde på et bestemt område og kræver ofte betydelig forskning inden for deres fagområde. Hvad er en ph.d. i international lov? Mange studerende, der beslutter at forfølge denne type grad ønsker en spændende juridisk karriere, men ønsk… Læs mere

De, der ønsker at søge videreuddannelse, der allerede har en bachelorgrad, kan beslutte at arbejde på ph.d. Denne type grad forbereder eleverne til at arbejde på et bestemt område og kræver ofte betydelig forskning inden for deres fagområde.

Hvad er en ph.d. i international lov? Mange studerende, der beslutter at forfølge denne type grad ønsker en spændende juridisk karriere, men ønsker ikke at blive bundet til at arbejde på et bestemt sted. Mens man forfølger denne grad, kan de studere de regler og forskrifter, der binder forskellige stater eller nationer. Emnet gælder primært for lande, virksomheder og andre enheder i stedet for enkeltpersoner. Studerende kan tage klasser, der dækker international folkeret, supranational lov og privat folkeret.

Efter at have tjent denne type ph.d., kan kandidater finde deres forskning færdigheder forbedre deres evne til at udføre i det job, de vælger. De kan også få avanceret tidshåndtering og organisatoriske færdigheder til at hjælpe dem med at sikre en stilling, der tjener mere end andre.

Nogle af de faktorer, der påvirker, hvor meget det koster at opnå en ph.d. i international lov, er, hvor den institution, der deltog, er placeret, og hvor lang tid det tager at opnå graden. Om programmet er personligt eller online, kan det også påvirke de samlede omkostninger.

Dem, der tjener en ph.d. i international lov, kan arbejde i mange karriere relateret til det juridiske område. For eksempel kan kandidater arbejde som en embedsmand, en domstolsofficer eller en akademisk forsker eller professor. Nogle studerende kan bruge denne grad til at forbedre deres karriere som advokat eller som en pædagogisk base, før de går på lovskolen. Derudover beslutter nogle kandidater at arbejde som konsulent eller mægler for internationale virksomheder.

Mange muligheder venter dem, der tjener en ph.d. i international lov. Online uddannelsesmuligheder findes for dem med travle tidsplaner. For at komme i gang, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
Universidad de La Laguna
Santa Cruz de Tenerife, Spanien

Atlanterhavsøerne Ph.d.-programmet: Historie, kulturarv og institutionel-juridisk ramme er et tværfagligt forskningsuddannelsesforslag, der tilbydes af universiteterne i den m ... +

Atlanterhavsøerne Ph.d.-programmet: Historie, kulturarv og institutionel-juridisk ramme er et tværfagligt forskningsuddannelsesforslag, der tilbydes af universiteterne i den makaronesiske region, der sigter mod at bekræfte økestudiernes videnskabelige gyldighed og især de archipelagos af Mellematlanten, i henhold til deres historiske, kulturelle, patrimoniale og juridiske specificiteter, forstået som en fælles ø verden. Selvom professorer, der tilhører den juridiske institutionelle ramme på Universidad de La Laguna deltager i tilbuddet om de øvrige tre universiteter i programmet, omfatter uddannelsestilbudet kun programmets første og anden linje. -
PhD
Fuldtid
Deltid
Spansk, Portuguese (Portugal)
Sep 2020
på universitet

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her