PHDSTUDIES

International lov-programmer, Søg efter den bedste PhD-programmer her! - PhD

De, der ønsker at søge videreuddannelse, der allerede har en bachelorgrad, kan beslutte at arbejde på ph.d. Denne type grad forbereder eleverne til at arbejde på et bestemt område og kræver ofte betydelig forskning inden for deres fagområde.

Hvad er en ph.d. i international lov? Mange studerende, der beslutter at forfølge denne type grad ønsker en spændende juridisk karriere, men ønsker ikke at blive bundet til at arbejde på et bestemt sted. Mens man forfølger denne grad, kan de studere de regler og forskrifter, der binder forskellige stater eller nationer. Emnet gælder primært for lande, virksomheder og andre enheder i stedet for enkeltpersoner. Studerende kan tage klasser, der dækker international folkeret, supranational lov og privat folkeret.

Efter at have tjent denne type ph.d., kan kandidater finde deres forskning færdigheder forbedre deres evne til at udføre i det job, de vælger. De kan også få avanceret tidshåndtering og organisatoriske færdigheder til at hjælpe dem med at sikre en stilling, der tjener mere end andre.

Nogle af de faktorer, der påvirker, hvor meget det koster at opnå en ph.d. i international lov, er, hvor den institution, der deltog, er placeret, og hvor lang tid det tager at opnå graden. Om programmet er personligt eller online, kan det også påvirke de samlede omkostninger.

Dem, der tjener en ph.d. i international lov, kan arbejde i mange karriere relateret til det juridiske område. For eksempel kan kandidater arbejde som en embedsmand, en domstolsofficer eller en akademisk forsker eller professor. Nogle studerende kan bruge denne grad til at forbedre deres karriere som advokat eller som en pædagogisk base, før de går på lovskolen. Derudover beslutter nogle kandidater at arbejde som konsulent eller mægler for internationale virksomheder.

Mange muligheder venter dem, der tjener en ph.d. i international lov. Online uddannelsesmuligheder findes for dem med travle tidsplaner. For at komme i gang, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

1 Resultater i International lov Filter

PhD i Atlantic Islands. Historie, arv og institutionelle retlige ramme (universitetscenter) Søg

Universidad de La Laguna
PhD
Sep 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
Spansk
Portuguese
på universitet

Atlanterhavsøerne Ph.d.-programmet: Historie, kulturarv og institutionel-juridisk ramme er et tværfagligt forskningsuddannelsesforslag, der tilbydes af universiteterne i den m ...

Læs mere