PHDSTUDIES

Journalistik-programmer, Søg efter den bedste PhD-programmer her! - PhD

Den højeste grad, der kan opnås, er en ph.d.-doktor eller doktor i filosofi. Dette er et intensivt forskningsprogram og er forbeholdt dem, der har forpligtet sig til udvidede forskningsstudier.

Hvad er en ph.d. i journalistik? Et doktorgradsprogram i journalistik giver eleverne mulighed for at fokusere på forskningens og akademiens side af feltet. Studerende vælger typisk et bestemt område inden for området for at studere, såsom historie, etik, lov, sociologi eller kommunikation. De fleste programmer omfatter forskning og metodik kurser, der skal udfyldes, såsom kvalitative metoder. Programmer kan også indeholde kurser om teori og historie, uanset fokusområde. Programmer slutter med et avanceret forskningsprojekt kaldet en afhandling. Studerende styrer deres egne programmer, så den tid det tager at færdiggøre en ph.d., varierer meget med gennemsnitstider mellem to og fem år.

Ved afslutningen af ​​et program vil de studerende have en avanceret viden inden for journalistikområdet.De vil være parat til at fortsætte forskning, undervise eller arbejde på højt niveau inden for området.

Omkostningerne i en ph.d.-uddannelse styres i vid udstrækning af den studerende. Derfor er det svært at give et præcist skøn. Studerende skal overholde deres skoles finansielle afdeling.

Efter eksamen kan eleverne gå ind i administrations- eller undervisningsstillinger. Derudover er karrieremuligheder også tilgængelige i strategisk kommunikation. Kandidater kan også vælge at arbejde i private virksomheder og med media enheder. De forsknings- og ledelsesevner, der er lært i et program, kan gøre det muligt for studerende at kvalificere sig til avancerede karrierepositioner. Nogle kandidater kan vælge at fortsætte forskning i deres valgte emneområde eller at starte deres eget firma.

Hvis du ønsker at fremme din viden og færdigheder inden for journalistik, kan en ph.d. i journalistik være for dig.Søg efter dit program nedenfor, og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

 

1 Resultater i Journalistik Filter

Ph.d. i journalistik

University of Johannesburg
PhD
Jan 2021
<
Fuldtid
<
3 år
Engelsk
på universitet

Ph.d.-studiet omfatter en speciale, der giver et originalt bidrag til området journalistik om et emne valgt i samråd med institutformanden. Der kræves maksimalt fire avancered ...

Læs mere